Pariksa Kakuatan Sandi nganggo JavaScript sareng Ekspresi Biasa

Pariksa Kakuatan Sandi nganggo JavaScript sareng Ekspresi Biasa

Kuring nuju ngalakukeun panilitian pikeun mendakan conto anu saé tina Checker Kakuatan Sandi anu dianggo JavaScript jeung Ekspresi Biasa (Regex). Dina aplikasi dina padamelan kuring, kami ngalakukeun tulisan deui pikeun verifikasi kakuatan kata sandi sareng éta rada teu merenah pikeun pangguna kami.

Naon ari Regex?

Ungkapan biasa mangrupikeun sekuen karakter anu ngartikeun pola milarian. Biasana, pola sapertos kitu dianggo ku algoritma milarian senar pikeun manggih or mendakan sareng ngagentos operasi dina senar, atanapi pikeun validasi input. 

Tulisan ieu pasti moal ngajarkeun anjeun ungkapan biasa. Ngan terang yén kamampuan ngagunakeun Biasa Biasa leres-leres bakal mempermudah pangwangunan anjeun nalika anjeun milari pola dina téks. Éta ogé penting pikeun dicatet yén kaseueuran basa pamekaran parantos ngaoptimalkeun panggunaan éksprési biasa ... janten daripada parsing sareng milarian senar léngkah-léngkah, Regex biasana langkung gancang duanana server sareng sisi klien.

Kuring milarian wéb sakedik sateuacan kuring mendakan conto tina sababaraha Ekspresi Biasa anu hébat anu milari kombinasi panjang, karakter, sareng simbol. Kumaha ogé, kode na sakedik kaleuleuwihi pikeun rasa kuring sareng khusus pikeun .NET. Janten kuring nyederhanakeun kode sareng nempatkeun kana JavaScript. Hal ieu ngajadikeun éta mastikeun kakuatan kecap konci sacara langsung dina panyungsi klien sateuacan dipostingkeun deui ... sareng nyayogikeun sababaraha tanggapan ka pangguna kana kakuatan kecap akses.

Ketik Sandi A

Kalayan unggal stroke kibor, kecap konci na diuji ngalawan éksprési biasa teras tanggapan anu disayogikeun ka pangguna dina bentang handapeunna.




Ketik Sandi

Kieu Kodeu na

nu Ekspresi Biasa ngalakukeun padamelan anu saé pikeun ngaleutikan panjang kode:

  • Langkung karakter - Upami panjangna sahandapeun 8 karakter.
  • leuleus - Upami panjangna kirang ti 10 karakter sareng henteu ngandung kombinasi simbol, topi, téks.
  • medium - Upami panjangna 10 karakter atanapi langkung sareng gaduh kombinasi simbol, topi, téks.
  • kuat - Upami panjangna 14 karakter atanapi langkung sareng gaduh kombinasi simbol, topi, téks.

<script language="javascript">
    function passwordChanged() {
        var strength = document.getElementById('strength');
        var strongRegex = new RegExp("^(?=.{14,})(?=.*[A-Z])(?=.*[a-z])(?=.*[0-9])(?=.*\\W).*$", "g");
        var mediumRegex = new RegExp("^(?=.{10,})(((?=.*[A-Z])(?=.*[a-z]))|((?=.*[A-Z])(?=.*[0-9]))|((?=.*[a-z])(?=.*[0-9]))).*$", "g");
        var enoughRegex = new RegExp("(?=.{8,}).*", "g");
        var pwd = document.getElementById("password");
        if (pwd.value.length == 0) {
            strength.innerHTML = 'Type Password';
        } else if (false == enoughRegex.test(pwd.value)) {
            strength.innerHTML = 'More Characters';
        } else if (strongRegex.test(pwd.value)) {
            strength.innerHTML = '<span style="color:green">Strong!</span>';
        } else if (mediumRegex.test(pwd.value)) {
            strength.innerHTML = '<span style="color:orange">Medium!</span>';
        } else {
            strength.innerHTML = '<span style="color:red">Weak!</span>';
        }
    }
</script>
<input name="password" id="password" type="text" size="15" maxlength="100" onkeyup="return passwordChanged();" />
<span id="strength">Type Password</span>

Ngagaleuh Ménta Sandi Anjeun

Penting pisan pikeun anjeun henteu ngan ukur ngabenerkeun konstruksi sandi dina Javascript anjeun. Ieu bakal ngaktipkeun saha waé anu ngagaduhan alat pangembangan pangotéktip pikeun ngaliwat naskah sareng nganggo kecap konci naon anu aranjeunna pikahoyong. Anjeun kedah SELALU ngagunakeun cek sisi-server pikeun ngesahkeun kakuatan sandi sateuacan disimpen dina platform anjeun.

34 Komentar

  1. 1
  2. 2

    HATUR NUHUN! HATUR NUHUN! HATUR NUHUN! Kuring parantos ngabobodo salami 2 minggu nganggo kode kakuatan kata konci damn tina halaman wéb anu sanés sareng narik rambut kuring. Hormat pondok, tiasa dianggo sapertos anu kuring pikahoyong sareng anu pangpayunna, gampang pikeun novice javascript anu tiasa dirobih! Kuring hoyong néwak putusan kakuatan sareng henteu ngantep tulisan pos pikeun leres-leres ngapdet kecap akses pangguna kecuali éta ngagaduhan tés kakuatan. Kodeu jalma sanés teuing rumit atanapi henteu jalan leres atanapi anu sanés. Abdi bogoh ka anjeun! XXXXX

  3. 4

    alhamdulillah pikeun jalma anu leres-leres tiasa nyerat sapotong kode kalayan leres.
    Ngalaman pangalaman anu sami sareng Janis.

    Ieu jalan pas tina kotak anu sampurna pikeun jalma sapertos kuring anu henteu tiasa kode kode javascript!

  4. 5
  5. 6

    Hai, mimiti sadayana hatur nuhun pisan kana usaha anjeun, kuring nyobian nganggo ieu sareng Asp.net tapi henteu jalan, abdi nganggo

    tibatan tag, sareng éta henteu jalan, aya saran ?!

  6. 7

    Ka Nisreen: kode dina kotak anu disorot henteu tiasa dianggo sareng cut'n'paste. Kutipan tunggal kacau. Kodeu link démo henteu kunanaon.

  7. 8
  8. 9
  9. 10
  10. 11

    "P @ s $ w0rD" nempokeun kuat, sanaos éta bakal retak lumayan gancang ku serangan kamus ...
    Pikeun nyebarkeun fitur sapertos kana solusi profési, kuring yakin penting pikeun ngagabungkeun algoritma ieu sareng cek diksi.

  11. 12
  12. 13

    Hatur nuhun pikeun kode alit ieu ayeuna kuring tiasa ngagunakeunana pikeun nguji kakuatan kecap akses kuring nalika pangunjung kuring. Nuliskeun kecap aksesna,

  13. 14
  14. 15
  15. 16
  16. 17
  17. 18
  18. 19

    tiasa saha carioskeun, naha éta henteu hasil kuring ..

    abdi nyalin sadaya kode, sareng nempelkeun kana notepad ++, tapi éta henteu tiasa dianggo pisan?
    Punten bantosan abdi..

  19. 20
  20. 21
  21. 22
  22. 23
  23. 24

    Jenis "kakuatan checker" ieu ngarah jalma turun kana jalur anu bahaya pisan. Éta ngahargaan keragaman karakter tibatan panjang frasa konci, ngarah kana meunteun kecap konci anu langkung pondok, langkung beragam sakumaha langkung kuat tibatan kecap konci anu langkung panjang, kirang beragam. Éta mangrupikeun kalepatan anu bakal nyababkeun pangguna anjeun kana masalah upami aranjeunna kantos nyanghareupan ancaman peretasan anu serius.

    • 25

      Abdi henteu satuju, Yordania! Conto na ngan saukur dikaluarkeun salaku conto naskah. Saran kuring pikeun jalma nyaéta ngagunakeun alat manajemén sandi pikeun nyiptakeun frasa konci bebas pikeun situs naon waé anu unik pikeunna. Hatur nuhun!

  24. 26
  25. 27
  26. 28

    Kami bener-bener ngahargaan anjeun milarian ieu sababaraha kali tapi pamungkas kuring ngagaduhan pos anjeun sareng leres-leres amzed. HATUR NUHUN

  27. 29
  28. 31

    Kuring ngahargaan anjeun ngabagi! Parantos pilari kakuatan sapi dina halaman wéb kami sareng ieu dianggo sakumaha anu kuring pikahoyong. Hatur nuhun pisan!

  29. 33

    Anjeun hemat hirup! Kuring parsing senar kénca katuhu sareng tengah sareng panginten aya cara anu langkung saé sareng mendakan sapotong kode anjeun nganggo Regex. Tiasa tinkle sareng éta pikeun situs abdi ... Anjeun teu terang sabaraha ieu ngabantosan. Nuhun pisan Douglas !!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.