Jetpack: Kumaha Ngarékam Sareng Ningali Log Kaamanan & Kagiatan Komprehensif Pikeun Loka WordPress Anjeun

Log Aktivitas Kaamanan Jetpack pikeun WordPress

Aya sababaraha plugins kaamanan anu sayogi pikeun ngawas conto WordPress anjeun. Seuseueurna museurkeun kana ngaidentipikasi pangguna anu parantos lebet sareng parantos ngarobih kana situs anjeun anu tiasa nyababkeun résiko kaamanan atanapi ngonpigurasi plugin atanapi téma anu tiasa ngarusak éta. Ngabogaan hiji log kagiatan mangrupikeun cara anu idéal pikeun ngalacak masalah ieu sareng ngarobih.

Hanjakalna, aya hiji hal anu umum sareng kalolobaan plugin pihak katilu anu ngalakukeun ieu, sanaos… aranjeunna beroperasi dina situs WordPress anjeun. Janten, upami situs anjeun turun… kumaha anjeun ngaksés log kagiatan pikeun ningali naon anu kajantenan? Muhun, anjeun moal bisa.

Kaamanan Jetpack

jetpack nyaeta kumpulan fitur - duanana haratis sareng nu mayar - nu bisa ditambahkeun ngaliwatan hiji plugin tunggal dina WordPress. Béda pangbadagna pikeun Jetpack nyaéta yén éta ditulis, diterbitkeun, sareng dirojong ku perusahaan anu sami anu ngembangkeun kode inti WordPress, Automattic. Kalayan kecap sanésna, anjeun ngan saukur teu tiasa nampi tawaran anu langkung dipercaya sareng cocog tibatan éta!

On Martech Zone, Kuring ngalanggan duanana Jetpack Profesional ogé milikna Pilarian situs, nu nyadiakeun hasil teangan internal beredar ogé sababaraha pilihan filter Heboh pikeun ngahususkeun pilarian Anjeun. Bagian tina langganan Profesional ngawengku Kaamanan Jetpack, nu nyadiakeun:

  • Cadangan WordPress otomatis kalawan 1-klik restores
  • WordPress scanning malware dina file inti, téma, sareng plugins - kalebet ngidentipikasi kerentanan anu dipikanyaho.
  • WordPress panyalindungan serangan brute force ti panyerang jahat
  • Ngawaskeun downtime kalayan béwara email (sareng béwara nalika situs anjeun dicadangkeun)
  • komentar panyalindungan spam pikeun maranéhanana bot comment ridiculous
  • auténtikasi aman - Asup ka situs WordPress gancang sareng aman, sareng tambahkeun auténtikasi dua faktor opsional.

Permata anu disumputkeun dina fitur Kaamanan Jetpack nyaéta Aktivitas Log, sanajan. Ngaliwatan integrasi sareng situs WordPress inti, abdi tiasa ngaksés log kagiatan unggal acara anu lumangsung dina situs abdi:

log aktivitas kaamanan jetpack

nu Log aktivitas Jetpack gaduh sababaraha panyaring anu luar biasa, ngamungkinkeun kuring nyetél rentang tanggal pikeun kagiatan sareng nyaring dumasar kana kagiatan pangguna, kagiatan pos & halaman, parobihan média, parobihan plugin, koméntar, cadangan & pamulihan, parobihan widget, parobihan setting situs, monitoring downtime, sareng tema. parobahan.

Aktivitas Log hebat pisan pikeun pangurus WordPress ningali unggal parobihan situs sareng ngaduga-duga pikeun ngalereskeun situs upami pangguna ngarecahna. Anjeun bakal tiasa ningali persis naon anu kajantenan sareng iraha anjeun tiasa nyandak tindakan koréksi.

Aplikasi Mobile Jetpack

Jetpack ogé gaduh Aplikasi Seluler sorangan pikeun ios atanapi Android anu anjeun tiasa kalayan gampang ngaksés Aktipitas Log in ogé. Sadaya saringan tanggal sareng jinis kagiatan anu sami sayogi dina aplikasi mobile ogé.

log aktivitas jetpack

Langkung ti 5 juta situs WordPress percanten ka Jetpack pikeun kaamanan sareng kinerja halaman wébna. Jetpack didaptarkeun dina daptar kami plugins WordPress paporit.

Mimitian Jeung Kaamanan Jetpack

Bantahan: Kami hiji affiliate pikeun jetpack, Milarian Jetpack, sarta Kaamanan Jetpack.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.