Jiwire: Periklanan Ponsel Powered Lokasi

lokasi dumasar jiwire mobile

nu JiWire Platform Lokasi Graf ™ ningkatkeun profil pamirsa mobile ku kombinasi lokasi, papacangan, demografi, kontekstual, data pihak kahiji sareng pihak katilu, waktos dinten, dinten minggu sareng faktor-faktor sanés pikeun nganteurkeun pemirsa anu paling aya hubunganana pikeun mérek anjeun.

lokasi-grafik-mom

JiWire nampi data lokasi anu anonim tina langkung ti ratusan jutaan alat, kalebet smartphone, tablet & laptop, nganteurkeun skala anu signifikan. Data lokasi anu pas aranjeunna tiasa kéngingkeun ngamungkinkeun aranjeunna pikeun lokasi tepat sareng mikawanoh bédana antara batur di toko vs jalan-jalan di toko atanapi ngan ukur di tempat parkir, bahkan di lingkungan kapadetan sapertos pusat kota.

Lokasi Graf ™ nawiskeun pangiklan langkung seueur tibatan platform iklan sélulér sanés, kalebet:

  • Target Pemirsa Mobile
  • Balik kana Investment
  • Kampanye Analytics
  • Panghargaan Pamirsa & Kampanye Anu tiasa Dihukum

jiwire-location-based-mobile

Grafik Lokasi JiWire mangrupikeun platform intél pemirsa anu patén-pending anu ngungkabkeun wawasan anu unik - sapertos ngaidentipikasi pola balanja, kasatiaan mérek, sareng kasempetan kalapa. Sawangan aranjeunna tiasa ngabantosan sareng pangaruh média Kaluar-Bumi, sapertos nunjukkeun tempat cicingna target audién, toko, sareng padamelanna.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.