Konci pikeun Ngadalikeun Merek Anjeun nyaéta Personalization

personalization

Unggal prospek sareng konsumén dimotivasi béda, sumping kana bisnis anjeun ngalangkungan medium anu béda, kalayan tingkat tingkatan anu béda, milari inpormasi anu béda, aya dina tahap anu béda lalampahan customer, sareng ngarepkeun langsung mendakan naon anu diperyogikeun. Teu aya anu langkung prustasi tibatan ditahan nalika anjeun nyobian ngaléngkah.

Sugan éta mangrupikeun saderhana panggero pikeun layanan palanggan sareng kajiret dina gelung teknisi jasa sareng waktos ngantosan. Atanapi, sigana éta sapertos nyobian ngajadwalkeun démo tapi prosés pangiriman formulir ngahasilkeun kasalahan. Jalan anu mana waé, éta hanjelu sareng hanjelu éta biasana dimaénkeun ku konsumén atanapi konsumén nyandak keluhan na online sareng masarakat.

Jaringan sosial parantos nyayogikeun toko umum anu luar biasa pikeun konsumén sareng usaha supados nguping sorana. Sareng aranjeunna henteu sieun nganggo éta. Nalika paripolah ieu mimiti bitu sacara online, merek dirasa siga aranjeunna kaleungitan kendali. Kami parantos nyerat sateuacana ngeunaan leungitna kasampurnaan mérek, tapi mérek nyaan teu berdaya?

Johann WredeJohann Wrede, Diréktur Senior Global ngeunaan Dursasana Palanggan SAP, henteu percanten. Éta tiasa dicegah ngamangpaatkeun pangalaman anu dipersonalisasi, ngaramal kalungguhan kalungguhan atanapi prospek, sareng nempatkeun pilihan anu diperyogikeun konsumén di payuneun aranjeunna dina waktos aranjeunna meryogikeunana. Kalayan kecap sanésna - upami pangalaman éta saé - konsumén moal ngawadul online.

Dangukeun Paguneman kami sareng Johann Wrede

Pastikeun pikeun diunduh Pitunjuk SAP pikeun ngartos sareng pemetaan perjalanan pelanggan. Anjeun tiasa maca langkung seueur ti Johann di Kahareup Dagang jeung The Palanggan Tepi blog. Sareng tangtosna, parios Dursasana Palanggan SAP produk.

Ngeunaan SAP

Salaku pamimpin pasar dina parangkat lunak aplikasi perusahaan, SAP ngabantosan perusahaan sadaya ukuran sareng industri ngajalankeun langkung saé. Ti kantor tukang dugi ka ruang rapat, gudang dugi ka etalase, desktop kana alat sélulér - SAP memberdayakeun jalma sareng organisasi pikeun gawé bareng langkung épisién sareng nganggo wawasan bisnis langkung épéktip pikeun tetep payun kompetisi. Aplikasi sareng jasa SAP ngaktipkeun langkung ti 291,000 palanggan pikeun ngoperasikeun nguntungkeun, adaptasi teras-terasan, sareng tumuh sacara lestari. Kanggo inpormasi lengkep, didatangan SAP.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.