Jornaya Aktipkeun: Pangimeutan Dina-Pasar sareng Wawasan Paripolah pikeun Meuli-Usul Anu Utama

Jornaya - Data Lalampahan-Mésér Utama-Kahirupan

Jornaya nyaéta data-sakumaha-jasa parusahaan sareng pandangan langkung ti 350 juta perjalanan pamésér konsumén unggal bulan damel di pasar dimana konsumén nanem modal waktos nalungtik, nganalisis, sareng ngabandingkeun pilihan dina pameseran kahirupan-utama (MLP). 

Jornaya Activate nyayogikeun hiji-hijina platform monitoring sareng pasar wawasan paripolah pikeun mésér-hirup utama pamasar dina otomotif, pendidikan, asuransi, sareng hipotik.

Pemasar ayeuna tiasa nampi indikator pangheulana ngeunaan pamaksudan pembeli, ku terang iraha nasabah sareng prospekna aya di pasar pikeun produk atanapi jasa anu ditawarkeunana atanapi upami nuju dina beuli paralel.

jornaya aktipkeun pandangan ringkesan eksekutif

Jornaya Activate ngamungkinkeun para pemasar ngaoptimalkeun strategi kampanye, ningkatkeun papacangan, sareng nganteurkeun pangalaman palanggan anu langkung saé dina program reténsi, akuisisi, sareng pamasaran silang aranjeunna. Ku ngaidentipikasi sinyal hajat paripolah mimiti, pemasar gaduh interaksi anu langkung pinter sareng aman anu ningkatkeun tingkat akuisisi, jual silang, sareng tingkat ingetan.

wawasan journalaya

Kumaha Jornaya Ngaktipkeun Karya

Jornaya gaduh hubungan propriétik sareng téknologi ngaliput rébuan situs wéb balanja sareng sumber data perilaku. Solusi Aktipkeun diturunkeun sareng nganteurkeun data harian anu aman, patuh sareng wawasan ngeunaan paripolah di-pasar konsumen berbasis AS.

Ngaktipkeun data ngahijikeun gampang kana tumpukan martech anu aya via Jornaya's Integrations Hub. Hal ieu ngamungkinkeun para pemasar ngotomatisasi aksés sapopoé kana data Jornaya sacara langsung dina CRM, CDP, ESP, dialer, atanapi platform pelaksanaan pamasaran anu dipikahoyong. Aktipkeun ngahijikeun sareng langkung ti 100 CRM sareng platform pamasaran kalebet Salesforce, Eloqua, Marketo, HubSpot, sareng Velocify. 

Kumaha Aktipkeun Ngarah Suksés

Jornaya Aktipkeun ngabantuan para pemasar ngartos dimana konsumén sareng prospekna aya dina perjalanan mésér ngarah tiasa ngajantenkeun teureuh anu paling relevan sareng nyayogikeun pangalaman pelanggan anu hébat. Tim Sukses sareng Dukungan Pelanggan Jornaya sareng klién unggal léngkah. Ti integrasi onboarding dugi ka konsultasi ngeunaan prakték sareng stratégi anu pangsaéna, Jornaya aya pikeun ngabantosan kasuksésan anu lumangsung.

Maca Deui Ngeunaan Jornaya Aktipkeun

Kumaha Jornaya Ngajagi Privasi Konsumén

Privasi konsumén pangpentingna di Jornaya. Aktipkeun nyusun paripolah anonim, nampi wawasan, sareng nganteurkeunana dina bungkus data saderhana tapi kuat. Solusi Aktipkeun Jornaya henteu pernah ngalibatkeun inpormasi konsumén. Teu aya inpormasi anu tiasa diidentifikasi pribadi (PII) anu aya, disimpen, atanapi dibagi. Jornaya ngolah rékaman anu teu tiasa dikenal.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.