Ngagunakeun jQuery pikeun Juice Up Halaman Wéb Biasa

jquery

JavaScript sanés panggampangna pikeun diajar basa. Seueur pamekar wéb anu ngartos HTML standar cukup disingsieunan ku éta. Kabiasaan kerangka JavaScript anyar parantos aya di sababaraha waktos ayeuna sareng mimiti pencét wéb dina langkah-langkah.

Sadaya panyungsi modéren tiasa ngajalankeun JavaScript éfisién (sababaraha modifikasi terakhir pikeun Firefox parantos nyepetkeun mesinna,). Abdi nyarankeun pisan pikeun ngaunduh sareng nganggo Firefox - éta plugins nyalira ngajantenkeunana seueur pisan.

jQuery mangrupikeun kerangka JavaScript anu kuring kantos nyobian langkung seueur sareng ayeuna. Nalika kuring nempatkeun placeholder pikeun ngamimitian anyar, kami henteu gaduh eusi anu cekap pikeun situs lengkep tapi kami hoyong nyetél halaman anu saé anu ngajelaskeun naon anu bakal datang. Sareng kami hoyong ngalaksanakeunnana dina sababaraha menit!

jQuery ngan ukur trikna.

Laksanakeun milarian jQuery + ampir naon waé, sareng anjeun ogé bakal mendakan yén pamekar parantos ngawangun solusi, disebat plugins, anu siap angkat! Dina hal ieu, kuring milarian "jQuery carousel" sareng mendakan anu hebat, komprehensif leyuran korsel jQuery dina Dynamic Drive.

Hal anu saé pikeun jQuery nyaéta éta kode ayeuna di-host ku Google. Hasilna, anjeun henteu kedah unggah jQuery kana sérver anjeun nyalira, ogé pamiarsa halaman wéb anjeun henteu kedah ngaunduh unggal waktos. Upami aranjeunna parantos kana hiji situs kalayan rujukan kana jQuery, éta sacara otomatis di-cache pikeun dianggo sareng situs anjeun!

Kantun nambihan kode dina tag sirah anjeun sareng anjeun atos ngajalankeun sareng jQuery:


Pikeun ngajalankeun carousel, kuring kedah unggah sareng ngarujuk skrip stepcarousel:


Saatos éta, ngarobih halaman éta saderhana! Kuring nempatkeun korsél kuring dina div anu disebat mygallery sareng strip tina panels dina div disebut sabuk. Kuring teras nambihan sakedik kode setélan dina tag awak kuring.

Anjeun tiasa ngaropea sakedik tindakan. Dina hal ieu kuring ngarobih skrip pikeun ngajalankeun sacara otomatis nalika halaman dimuat. Kuring ngarobih kagancangan sareng durasi unggal panel ditampilkeun, ogé tombol pikeun muterkeun panel kénca sareng katuhu sacara manual. Fitur anu sanés tina plugin ieu - nalika anjeun kana panel anu terakhir, éta mundur balik deui ka anu munggaran!

Upami anjeun sieun program atanapi JavaScript matak nyingsieunan, jQuery tiasa janten jalan kaluar anjeun. Kaseueuran waktos, anjeun kedah nyalin sareng nempelkeun rujukan file, ngédit sababaraha setélan, nyusun halaman kalayan leres ... sareng anjeun pareum sareng ngajalankeun.

3 Komentar

  1. 1

    Kuring ayeuna nuju ngawangun deui halaman wéb kuring sareng nargetkeun peluncuran sabtu minggu ieu upami sadayana lancar. Kuring maké jQuery pikeun sababaraha aspék éta sarta teu boga keluhan jadi jauh. Sagalana sigana mere kaluar yén "web 2.0" ngarasa jeung mudahan eta ngan bakal compliment situs rengse.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.