Yayasan Strategi Jual Sosial Suksés

b2b caket

Inbound versus outbound salawasna sigana janten perdebatan anu lumangsung antara penjualan sareng pamasaran. Kadang-kadang pamimpin penjualan panginten upami aranjeunna gaduh seueur jalmi sareng nomer telepon langkung anu aranjeunna tiasa ngajantenkeun langkung seueur penjualan. Pemasar ngarasa sering mikir yén lamun aranjeunna ngan ukur ngagaduhan langkung seueur kontén sareng anggaran anu langkung ageung pikeun promosi, éta tiasa ngajalankeun langkung seueur penjualan. Duanana tiasa leres, tapi budaya penjualan B2B parantos robih ayeuna yén pembeli tiasa ngalakukeun sadaya panilitian anu diperyogikeun sacara online. Bédana antara penjualan sareng pamasaran kabur - sareng leres pisan!

Kalayan kamampuan nalungtik pameseran salajengna online kalayan kasempetan pikeun ahli penjualan janten katingali sareng aktipitas dimana anu mésér milari inpormasi. Profesional penjualan anu ngamangpaatkeun kakawasaan eusi sareng ngawangun otoritas nyalira dina rohangan na ngahontal hasil anu saé. Blogging, média sosial, kasempetan nyarios, sareng jaringan bisnis sadayana mangrupikeun médium dimana jalma-jalma penjualan tiasa nampilkeun kamampuanna pikeun masihan nilai ka prospek.

Penjualan B2B, Pembeli sareng Strategi Jual Sosial

  1. Kudu hadir dimana anu meuli - LinkedIn, Twitter, Grup Facebook, sareng situs industri sanésna sadayana situs jaringan anu hadé dimana para profesional penjualan tiasa mendakan pembeli atanapi ngawangun reputasi anu hadé.
  2. Nyayogikeun nilai, ngawangun kredibilitas - Eusi curating, ngawalon patarosan, sareng nyayogikeun bantosan ka pembeli (bahkan di luar produk sareng jasa anjeun) bakal ngabantosan anjeun ngawangun kredibilitas.
  3. Nilai + kapercayaan = wibawa - Gaduh reputasi pikeun ngabantosan batur ngajantenkeun anjeun sumberdaya penjualan anu hébat. Pembeli B2B henteu hoyong caket sareng salesperson, aranjeunna hoyong mendakan pasangan anu tiasa ngabantosan bisnisna sukses.
  4. Otoritas ngarah kana kapercayaan - Amanah mangrupikeun dasar anu unggal pembeli B2B nyandak kaputusanana. Kapercayaan mangrupikeun konci pikeun unggal kasempetan bisnis online sareng biasana mangrupikeun halangan terakhir dina kaputusan mésér.
  5. Kapercayaan ngarah kana tinimbangan - Sakali anjeun ngagaduhan kapercayaan anu mésér, aranjeunna bakal ngahontal nalika aranjeunna ningali yén anjeun tiasa ngabantosan aranjeunna.
  6. Pertimbangan caket! - Unggal ahli penjualan anu hébat ngan ukur hoyong kasempetan pikeun dianggap ngarah tiasa caang sareng caket.

Aya seueur omongan ngeunaan bentang jualan sareng pamasaran anu robih. Tapi évolusi ieu didorong ku hiji faktor penting: di nu meuli. Cara jalma mésér produk sareng jasa online sacara dramatis parantos robih mangtaun-taun - sareng dinten-dinten ieu, pembeli langkung gaduh kakuatan tibatan kantos. Pikeun ngartos langkung seueur perkawis naon anu mangaruhan palanggan ayeuna, urang parantos ngahijikeun infographic anu ngungkabkeun motivasi aranjeunna. Naon jinis kontén anu resonasi langkung seueur sareng pembeli? Saha anu aranjeunna percanten? Alat mana anu kedah anjeun damel pikeun nyederhanakeun prosés pamésér? Jose Sanchez, Jualan pikeun Hirup.

Jalma mésér ti pamimpin pamikiran anu katingali dimana anu mésér B2B milari inpormasi sareng nyayogikeun inpormasi anu dipilarian ku anu mésér. Naha jalma penjualan anjeun aya?

Jual Sosial

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.