Hakim Halts NSA Snooping

EFF

Warta anu saé pikeun urang Amerika:

Hakim féderal di Detroit mutuskeun dinten Kemis énjing yén "Program Pengawasan Teroris" NSA ngalanggar prosés anu ditangtoskeun sareng jaminan pidato bébas tina Konstitusi AS, sareng maréntahkeun gencatan sareng operasi permanén pikeun pamariksaan Bush dina pamariksaan telepon sareng komunikasi internét.

Carita lengkep dina kabel… Abdi sanés kipas tina ACLU (sanaos kuring anggota EFF) tapi ieu mangrupikeun kameunangan anu hébat pikeun nyarios bébas, kabébasan, sareng privasi.

Pembaruan: 8/18/2006 - Baca sababaraha kutipan di dieu.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.