Juicer: Ngagabungkeun Sadaya Pésta Media Sosial anjeun kana Halaman Wéb Anu Éndah

Témpél Juicer

Perusahaan ngaluarkeun sababaraha eusi anu luar biasa ngalangkungan média sosial atanapi situs sanés anu bakal nguntungkeun mérekna dina situs sorangan. Nanging, ngembangkeun prosés dimana unggal poto Instagram atanapi Facebook update peryogi diterbitkeun sareng diénggalan dina situs perusahaan anjeun henteu saé.

Pilihan anu langkung saé nyaéta nyebarkeun eupan sosial dina situs anjeun boh dina panel atanapi halaman halaman wéb anjeun. Coding sareng ngahijikeun unggal sumber tiasa hésé ogé ... tapi kabeneran, aya jasa pikeun éta!

Juicer mangrupikeun cara saderhana pikeun agrégat sadaya hashtag mérek anjeun sareng tulisan média sosial kana feed média sosial anu saé dina halaman wéb anjeun.

Juicer dibiayaan ku nyalira sareng klienna kalebet Uber, Metallica, Bank of America, Hallmark sareng sakitar 50,000 bisnis sanés. Sateuacan Juicer, leres henteu aya solusi pikeun pemasar digital pikeun milarian aliran média sosial khusus tanpa tag harga anu beurat.

Kalayan solusi bodas-labélna, pemasar digital tiasa ngahijikeun jasa Juicer kana bungkusna tanpa klienna malah terang yén Juicer kalebet.

Ngajalankeun Juicer sareng ngaji saderhana. Mimiti, pilih integrasi anjeun tina antarbeungeut sambungan anu saderhana:

Juicer agrégat

Teras, sedeng, curate sareng / atanapi nyaring kontén dumasar kana akun atanapi hashtags:
Kurator Juicer

Terakhir, tambahkeun kode kana halaman wéb anjeun (éta ogé ngagaduhan Plugin WordPress) sareng anjeun diterbitkeun sareng diénggalan! Anjeun tiasa milih salah sahiji Gaya 8 anu duanana geulis sareng responsif - atanapi anjeun tiasa ngaropea ku gaya anjeun nyalira. Halaman ogé tiasa dianggo salaku témbok média sosial - ngamutahirkeun langsung nalika kontén diterbitkeun.

Integrasi Juicer kalebet Facebook, Twitter, Instagram, Youtube, Tumblr, Google+, Slack, LinkedIn, Pinterest, Blog RSS Feeds, Vine, Spotify, Soundcloud, Flickr, Vimeo, Yelp, sareng Deviant Art.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.