Kumaha Julius Ningkatkeun ROI tina Influencer Marketing

Marketing Influencer

Pamasaran Influencer mangrupikeun bentuk akuisisi online anu paling gancang-berkembang. Aya alesan anu saé - data anu anyar ngabuktoskeun ROI tina kampanye pamasaran influencer: Dalapan puluh dua persén konsumén sigana nuturkeun rekomendasi anu dilakukeun ku pangirut sareng unggal $ 1 anu dibébaskeun dina pamasaran influencer mulih $ 6.50 Kusabab kitu total méakkeun pamasaran influencer diperkirakeun ka ningkat tina $ 1 milyar janten $ 5-10 milyar dina lima taun ka payun.

Tapi, dugi ka ayeuna, ngaéksekusi kampanye pamasaran influencer anu pikaresepeun parantos janten prosés anu susah payah, nyéépkeun waktos. Kahiji, anjeun kedah milarian akun média sosial pikeun nyiptakeun daptar pangaruh anu meunang janten pas pikeun mérek anjeun. Teras sumpingna panilitian pikeun milarian terang saha pengikutna, naon waé merk sanés anu parantos dipasangna, naon biaya poténsial per pos, sareng kumaha hubunganana sareng jalma ieu. Tungtungna, anjeun kedah nyetél pelacakan sareng prosés pikeun ngukur pangaruh tina kampanye anjeun. Ieu tungtungna janten peran full-time, spreadsheet-sarat pikeun pamasar.

Julius mangrupikeun solusi parangkat lunak pikeun mérek sareng perusahaan pikeun ngaluncurkeun turn-key sareng kampanye pamasaran influencer suksés. Julius nyayogikeun alat-alat anu anjeun peryogikeun pikeun nalungtik pangaruh, ngaktipkeun sareng ngatur hubungan anjeun, sareng ngawas data sadayana dina hiji tempat. Éta ngaheéat waktos, tanaga, sareng nyayogikeun inpormasi real-time pikeun ngaluncurkeun strategi marketing influencer anu suksés.

Kalayan Julius, anjeun tiasa:

  • Langsung aksés kana data komprehensif anu diperyogikeun ku saurang ahli pamasaran pikeun nyandak kaputusan anu jelas ngeunaan saha anu paling tiasa nyiptakeun sareng ngagambarkeun mérekna. Pilarian terang carita saleresna ngeunaan 50,000+ pangaruh. Maca tulisan berita pang anyarna ngeunaan pangirut, tingali gaya kontén tiheula, sareng kéngingkeun data anu lengkep dina demografi audiénna. Anjeun tiasa ogé ningali jangkauan influencer sareng métrik Dursasana pikeun salapan jaringan média sosial.
  • Milarian pangaruh anu leres dumasar kana poin data mikro. Upami anjeun hoyong mendakan jalma anu gaduh pengikut ageung sareng aktipitas di Midwest, karep pikeun skydiving sareng harga ogé dina anggaran anjeun? Anjeun tiasa milarian. Naha anjeun hoyong ningali saha anu ngagunakeun mérek kalapa? Anjeun tiasa milarian éta ogé. Julius nyayogikeun data anu ngalangkungan permukaan.
  • Bandingkeun influencer pikeun nyandak kaputusan anu gancang sareng dididik. Babandingan sisi-demi-sisi ningali sadayana ka anjeun pikeun ngotéktak, nambihan, sareng ngabahas poténsial pangaruh dina hiji tempat.
  • Teu langkung tiis nelepon. Mimitian paguneman, kéngingkeun inpo kontak, sareng ngalacak komunikasi dina hiji tempat.
  • Candak sadayana tim aub. Gampang ngatur kampanye di tim sareng paguneman sareng visibilitas kamajuan kampanye. Turutan kampanye kolega anjeun pikeun ningali naon anu tiasa dianggo.

Julius Influencer Marketing

Influencer Marketing Prakték Best

Influencer marketing ngamungkinkeun perusahaan komunikasi sacara langsung, tepat sareng kréatip sareng pemirsa. Ngagabungkeun filsafat anu leres sareng alat anu leres tiasa dilakukeun pikeun kampanye anu konsistén luar biasa kumaha suksés sareng hemat biaya aranjeunna. Mark Gerson, CEO Julius.

Sababaraha prakték pangsaéna kaasup ieu: 

  • Milarian pangaruh anu leres pikeun pesen anjeun. Pamasaran influencer anu paling suksés sanés ngan ukur ngeunaan gaduh selebritis pasang aksi sareng produk anjeun atanapi masihan pujian palsu ngeunaan jasa anjeun. Éta ngeunaan panyorot mérek atanapi perusahaan anjeun dina cara anu réalistis sareng positip resonates sareng pemirsa influencer. Halo seger anu ngamangpaatkeun status bintang Audrina Patridge salaku ibu anu sibuk, anyar pikeun ningalikeun tuangeunana dina cara otentik. Anjeunna Instagrammed yén ngagaduhan pitulung kéngingkeun tuangeun anu séhat dina méja gancang mangrupikeun solusi anu saé pikeun anjeunna sareng ibu-ibu énggal anu sanés di tempat anu paduli ngeunaan masak. Unsur pribadi éta tiasa dianggo.
  • Émut, integritas nyaéta sadayana. Kaseueuran konsumen henteu kunanaon sareng postingan anu disponsoran salami éta tetep leres kana nilai mérek. Salaku Tara Marsh ti Wunderman nyarios dina podcast Julius anu bakal datang, pamasaran influencer parantos aya sahanteuna ti Kulawarga Karajaan sacara efektif ngadukung Wedgewood Cina sababaraha ratus taun ka pengker! Sakumaha Kulawarga Karajaan mangrupikeun pangaruh asli tina china alus, influencer anu dipilih leres tiasa ngabédakeun mérek salami lami - sabab, diantara seueur conto, Nike tetep mendakan sareng Michael Jordan. Ayana hubungan komérsial antara mérek sareng influencer henteu aya hubunganana sareng kaaslianana tina hiji kampanye - anu ditangtukeun ku pilihan influencer sareng kabébasan kréatip anu dipimilik ku anjeunna.
  • Janten kolaborasi. Boga visi khusus pikeun kampanye pamasaran influencer anjeun, tapi kabuka pikeun kolaborasi sareng pangirut anjeun kana basa anu pasti atanapi poto anu tiasa dianggo. Aranjeunna terang pamirsa anu pangsaéna sareng terang naon anu bakal ngagaduhan rasa anu pangsaéna naon anu bakal ngajantenkeun pos anu suksés. Dina podcast Julius anu bakal datang, Brittany Hennessy of Hearst nyarios ngeunaan "Tés Beresih Anu Squeaky." A mérek henteu kedah naros ka influencer pikeun nyarios, "beresih beresih" - tapi kedahna masihan influencer lisénsi kreatif pikeun ngajantenkeun cara naon waé anu paling otentik ka anjeunna sareng responsif ka pemirsa na.

Carita Suksés Influencer Marketing

Julies mangrupikeun solusi anu paling épéktip sareng épisién kanggo perusahaan alit sareng ageung anu henteu tiasa nyéépkeun jumlah sirah pikeun manajemén manual kampanye influencer.

Sateuacanna, urang kedah ngandelkeun ngan Googling pikeun mendakan influencer sareng badé ka sadaya akun média sosial masing-masing pikeun milari inpormasi. Julius teu pati berharga. Meghan Catucci, Strategi Eusi di AOL / Huffington Post

Saluareun ngahemat waktos sareng tanaga tanaga, Julius ogé ngagancangkeun kamampuan pamasar pikeun ngaktipkeun, nguji, sareng nguji deui sababaraha pangaruh sakaligus pikeun milarian ROI pangsaéna pikeun kampanye anjeun. Pikeun kampanye Poto Google Access Sports ', aranjeunna nyewa sababaraha atlit pikeun ngiringan pamiarsa pikeun nyebarkeun pesen yén Poto Google mangrupikeun cara anu pangsaéna sareng paling gampang pikeun nyimpen, milarian, sareng poto katalog, nganggo hashtag #easythrowback. Kamampuh nempatkeun sareng nutup sababaraha poéna dina waktos anu sami nganggo Julius ngahémat jam perusahaan waktos damel.

Kami ngagaduhan tingkat kasuksésan anu saé nganggo platform, ngajalankeun sababaraha aktip influencer sakaligus. Bill Meara, CEO Access Sports Media.

Coba Julius pikeun Diri anjeun!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.