Ngan Tari

ngan ukur jogétAya lagu Lady Ga-ga anu parantos aya di luar sanaos sekitar sataun ayeuna disebat Ngan Tari. Abdi henteu tiasa ngaleupaskeun tina sirah kuring. Abdi sanés pameget pisan kana Ga-ga-ooh-la-la… tapi sadayana 40 top hits janten putrina ngahurungkeun radio sareng mimiti nyanyi. Abdi henteu tiasa ngabantosan nyanyi babarengan.

Just Dance nembongan janten lagu ngeunaan meureun rada tipis tapi ngan saukur luncat kaluar dina lantai menari sareng ngantepkeun leupas. Ngan Tari!

Minggu ayeuna kuring di New Orleans ngalakukeun pidato pecut (kuring + sprint = lucu) pikeun Ngalibetkeun Webtrends konperénsi. Pesen munggaran kuring pikeun perusahaan anu badé ngawangun bisnis na tina blogging nyaéta kaluar payun. Aranjeunna kedah kaluar di payun ngeunaan kualitas pesen aranjeunna. Aranjeunna kedah kaluar payun nganggo média sosial. Aranjeunna kedah kaluar payun dina mesin pencari. Kumaha? Perusahaan kedah nganyahokeun sadayana gangguan éta sareng Ngan Tari nalika ngeunaan Média Sosial. Meunang strategi, kaluar dina lantai sareng laksanakeun.

Anjeun henteu kéngingkeun sorotan ku janten kembang témbok.

Sateuacan kuring angkat bandara di Indianapolis, kuring nampi email ti batur sapagawean anu nembé patepung sareng sababaraha minggu ka pengker. Anjeunna ditelepon ku Gedong Bodas pikeun nepungan Présidén kusabab pidato inspirasi anu anjeunna lakukeun di komunitas hideung. Carita na nyalira endah sareng pesen na sanés panginten panginten anjeun ... ceuk anjeunna yén 2010 mangrupikeun akhir alesan pikeun jalma-jalma pikeun ngahontal kaagunganana. Henteu aya deui anu tiasa disalahkeun ka batur, unggal jalma kedah ngagali jero sareng hirup dugi ka poténsi anu dipasihkeun ku Gusti. Éta pesen anu luar biasa kuat pikeun sadayana ... sanés ngan ukur minoritas di nagara ieu.

Kanyataanna nyaéta jauh leuwih gampang pikeun hirup dina ngalakukeun naon anu dicarioskeun ku kolot urang, guru urang, pamaréntahan urang… kerja keras, mésér omong kosong, ngawangun 401k. Dina hiber turun, kuring kantos ngalamun Linchpin: Naha Anjeun Penting?. Ayeuna yén jalma-jalma teu aya padamelan, 401k-na parantos teu aya, aranjeunna kaleungitan omonganana ... éta kabuktosan yén status quo nembé pisan dibohongan dina sajarah Amérika.

Seth Godin nyerat,

Hiji-hijina cara pikeun kéngingkeun naon anu anjeun pikahoyong nyaéta menonjol, ngerjakeun tanaga gawé émosional, ditingali sakumaha diperyogikeun, sareng ngahasilkeun interaksi anu dipikacinta ku organisasi sareng jalma.

Ngan Tari!

Henteu maén ku aturan sareng akur sareng sajumlah cogs sanésna (istilah Seth Godin) anu nyababkeun nagara ieu sareng sadaya bakat kaluar tina tuur sareng ékonomi urang lirén. Milarian ceruk anjeun, tong ngupingkeun tukang naysayers ... angkat bokong anjeun dina lantai menari sareng guncang.

Kuring miharep lagu ieu bakal nyangkut dina sirah anjeun ayeuna ...

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.