JustControl.it: ngajadikeun otomatis Ngumpulkeun Data Attribution Sakuliah Saluran

JustControl.it

Pamasaran digital didorong ku kabutuhan kustomisasi anu langkung ageung: sumber data énggal, kombinasi seger kemitraan, ongkos anu teras-terasan, skénario UA anu canggih, jst Sedengkeun pikeun masa depan industri urang, éta janji bakal langkung nangtang sareng sempet.

Éta sababna propésional anu suksés sareng aspiring peryogi pangungkit anu tiasa dianggo pikeun ngungkulan kaayaan rumit sareng gambar rumit. Nanging, seueur alat anu aya masih nawiskeun pendekatan 'one-size-fits-all' kuno. Dina kerangka munggaran ieu, sadaya skenario pamasaran anu mungkin parantos ditangtoskeun ti mimiti mula, kalayan henteu aya kasempetan pikeun nutupan sarat masing-masing sacara gembleng. Dina waktos anu sasarengan, setan sok aya dina detilna. 

Sasuai, pasar dinten ayeuna peryogi buleud alat tibatan alat, supados pelanggan tiasa nyiptakeun aturan nyalira, aliran data, métrik, jst

JustControl.it, solusi seger pikeun analitik data canggih, mangrupikeun upaya pikeun ngeusian lolongkrang ieu. Dina potongan ieu, tinjauan sakedik ngeunaan kotak alat anyar ieu pikeun pamasaran digital disayogikeun. Pikeun nunjukkeun poténsi pinuh ku JustControl.it, tulisan ieu nampilkeun sababaraha conto praktis kumaha éta kéngingkeun, ngolah, sareng ngarobih data.

Ikhtisar Produk JustControl.it

JustControl.it sacara resmi diposisikan salaku solusi anu ngamungkinkeun pikeun bisnis nganggo kendali pinuh kana pengeluaran iklan, nganilai kinerja kampanye dina sababaraha saluran anu berkesan, sareng ngahasilkeun laporan anu didamel khusus. Sapertos kitu, éta ngajanjikeun mesin ETL anu épisién sareng kamampuan otomatis pikeun pemetaan data dumasar kana sababaraha sumber dina hiji UI.  

Ayeuna tim JustControl.it nyatakeun yén sakitar 30 sumber data tiasa langsung dikaitkeun pikeun konsumén na. 

Dina waktos anu sasarengan, pamuter anyar nekenkeun yén éta tiasa sacara gampang ngaktipkeun sumber data naon waé paménta. 'Lingkaran' ayeuna parantos dibentuk sareng dihartikeun ku palanggan na. Upami aya kabutuhan pikeun ngaitkeun anu anyar muncul, éta bakal disambungkeun gratis. Perjalanan konsumén biasa sareng prosés onboarding, numutkeun JustControl.it, sapertos kieu. 

  • Sakali sési démo parantos dikirimkeun, tim JustControl.it naroskeun ka palanggan pikeun ngeusian-kaluar singget pikeun nutupan sadaya detil skénario data conto sareng sambungkeun sumber anu aya ka akun JustControl.it na. 
  • Saatos éta, skénario conto - kalayan sadaya detail anu pakait - disetél sareng disesuaikan.
  • Sakali skénario parantos disetél, laporan anu didamel khusus dihasilkeun. Hasilna teras diverifikasi ngalawan inohong palanggan. 
  • Tungtungna, sésana skénario dilaksanakeun. 

JustControl.it dileupaskeun teu lami pisan. Éta sababna henteu seueur ulasan publik anu parantos diterbitkeun dugi ka ayeuna. Dina waktos anu sasarengan, parantos aya sababaraha positip eupan balik aya. Perusahaan ngagariskeun reliabiliti laporan data atah, kamampuan kustomisasi lega anu aya hubunganana sareng ngolah data sareng pemetaan, ogé genah. 

Éta bakal pikaresepeun pikeun ningali kumaha JustControl.it pantes éta ulasan positif.  

JustControl.it Kamampuh Ngolah Data 

Numutkeun ka tim JustControl.it, solusi na sanggup henteu ngan ukur ngekstrak data atah 'sakumaha ayana', tapi ogé sababaraha hal anu sanés. 

  1. Mimiti, kotak alat ngaluarkeun data atah. Dina nami kampanye, tag kanggo nagara, manajer, sareng platform tiasa dikenal. Hal ieu diklaim yén, kalayan JustControl.it, teu aya larangan pikeun jenis kampanye khusus. Jumlah pangukuran khusus sareng saringan khusus pikeun aranjeunna jangji, ogé sajumlah kolom anu teu terbatas, duanana diitung KPI sareng métrik. Ékstraksi Metadata ogé parantos janten nyata.

Data Kampanye JustControl.it

  1. Saatos éta, data disaring ku manajer, platform, manajer, jst. 

JustControl.it Kampanye ios

  1. Dina tahap katilu, inpo anu aya hubunganana sareng kauntungan tina palacak sareng / atanapi solusi BI internal tiasa ditambihan sareng digabung. 

Pendapatan Kampanye JustControl.it

  1. Sakali data sapertos kitu parantos ditambihan, inpormasi perkawis sumber sareng 'tag' data sanés tiasa ditambihan.

Sumber Media JustControl.it

  1. Tungtungna, saringan ku nagara sareng platform dina sadaya sumber anu dikaitkeun parantos disetel. Hasilna, gambar tunggal dumasar kana potongan data anu béda-béda didamel. Maksudna, laporan anu diperyogikeun pikeun nyandak kaputusan tiasa dihasilkeun. 

JustControl.it Media Alat Nagara

Sedengkeun pikeun katingal ayeuna sareng parasaan solusina, conto conto ilustrasi ieu tiasa ditampilkeun.

  • Dasbor umum kalayan kisaran data anu sigana:

JustControl.it Ad tayangan Klik ku Beurang

  • Dasbor umum kalayan pilihan dimensi data kustom anu dipikaresep: 

Laporan Konsolidasi JustControl.it - ​​Nagara, Saluran, Produk

  • Dasbor umum kalayan conto saringan khusus dilarapkeun

Laporan Konsolidasi JustControl.it - ​​Saring Kampanye Entitas

JustControl.it nyebatkeun yén poténsial kustomisasi tina kamampuan anu tos disebatkeun saleresna henteu terbatas. Dina bagian ieu, anjeun tiasa ningali skéma naon anu ngamungkinkeun poténsi ampir teu aya watesna ieu. 

JustControl.it Nyetél Skénario Sampel 

Kasus ieu dumasarkeun kana kagiatan anu dilakukeun ku agénsi pamésér média anu nganggo sakitar 40 sumber, kalebet AppsFlyer tracker sareng jaringan. JustControl.it sacara manual nyiptakeun dua laporan ngaliput kabutuhan konsumén.

Laporan anu munggaran mangrupikeun hasil tina aliran pangolahan data ieu dina aksi: data atah agrégat anu aya hubunganana sareng pengeluaran iklan di unggal sumber anu lumaku. Éta ngolah sadaya data sacara gembleng bari nyandak hartana dina tinimbangan (sapertos tim pakait dugi ka pembeli, saluran, sareng sajabana). 

JustControl.it Workflow Automation

Laporan anu kadua ditujukeun pikeun nyayogikeun gambar anu henteu nganyahokeun data atah, tapi kalayan métrik diitung - anu diitung dina tempat sareng dumasar kana formula anu tiasa disesuaikan. Kisaran métrik anu saleresna kalebet dimensi ieu. 

JustControl.it Data Kolom Lulugu

Supados dimungkinkeun, tim JustControl.it nyiptakeun sekuen tindakan khusus anu dipidangkeun di handap ieu.

JustControl.it Diagram Otomasi Aliran

Perhatoskeun yén éta téh JustControl.it tim dukungan éta ngawangun ngolah data ieu ngalir. Nanging, panyadia solusi nganggap yén, sakedik engké, kamampuan ieu bakalan sayogi pikeun palanggan supados tiasa ngawangun nyalira. 

Ayeuna, sidang gratis hiji bulan sayogi. Agénsi digital sareng pamekar aplikasi tiasa mesen démo sareng uji coba nyalira di JustControl.it. Beuki konsumén JustControl.it gaduh, beuki sumber aranjeunna bakal ngahijikeun pikeun panggunaan instan.  

JustControl.it Integrations

Integrasi sumber data ayeuna kalebet Google, Iklan Facebook, TikTok, CSV, Excel, YouAppi, AD Colony, adcash, Adperio, ADSKEEPER, Adsterra Network, Affise, AppSamurai, APPLIFT, appnext, AppsFlyer, adjust, BeaverAds, Chartboost, Clickadu, EngageYa, ExoClick, Fyber, IronSource, Liftoff, mgid, VK, Yandex Direct, MyTarget, PropellerAds, Remerge, Revcontent, RichPush, Snapchat, Tapjoy, UNGADS, union ADS, Vungle, Mintegral, sareng Zeropark.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.