JustUnfollow: Atur, Unggah sareng Milarian Twitter pengikut

Pikeun anjeun di Twitter, kami masih maénkeun gim anu pikasieuneun pikeun pengikut palsu, pengikut SPAM, sareng jalma anu nuturkeun sareng henteu nuturkeun anjeun pikeun ngan saukur nyobian sareng narik anjeun nuturkeun aranjeunna pikeun numuwuhkeun jaringanna. Kuring masih resep ka Twitter tapi ieu mangrupikeun sisi anu parah dina platform - saur kuring Twitter henteu ngalakukeun cukup pikeun ngatur kualitas tina platform nu.

Alat anu kuring anggo sababaraha bulan ayeuna nyaéta Justunfollow:

Aya tilu fitur konci anu kuring resep dina platformna:

  1. Ngaleupaskeun pengikut - ngaidentipikasi jalma-jalma anu parantos ngiringan kuring anu kuring kantos nuturkeun. Kuring resep gaduh paguneman dina Twitter sareng ngabagi inpormasi sareng jalma… Kuring moal nuturkeun jalma anu henteu nuturkeun kuring.
  2. Hashtag milarian - Ngamangpaatkeun pamilarian hashtag, abdi tiasa mendakan sareng nuturkeun akun anu gaduh minat anu sami. Conto anu hadé pikeun blog ieu nyaéta mendakan sumberdaya infographic pamasaran.
  3. Salin Ieu - aya jalma di luar sana nuturkeun pesaing anjeun atanapi situs anu sami sareng anjeun. Anjeun tiasa nuturkeun pengikutna kalayan ngarep-arep mekarna handap ieu anjeun.
  4. Daptar bodas sareng Daptar Hideung - aya sababaraha akun anu anjeun kedah nuturkeun bahkan lamun henteu nuturkeun deui. Sareng aya batur anu anjeun moal kersa nuturkeun deui saatos tweet anu kasar atanapi henteu pantes. Digabungkeun sareng anu sanés, ieu tiasa janten fitur anu kuring pikaresep!

JustUnfollow ogé ngagaduhan aplikasi mobile. Hiji masalah anu tiasa nyebatkeun anjeun ngeunaan jasa nyaéta henteu mampuh nuturkeun atanapi unfollow sacara ageung ... éta sanés lepatna, éta mangrupikeun watesan sanés Twitter sareng API na. Anjeun kedah pencét sacara mandiri unggal nuturkeun atanapi unfollow.

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.