kabijakan privasi

intro

Upami anjeun meryogikeun inpormasi lengkep atanapi aya patarosan ngeunaan kabijakan privasi kami, mangga dihubungi. Di Martech Zone, karusiahan pengunjung kami penting pisan pikeun kami. Dokumén kawijakan privasi ieu negeskeun jinis inpormasi pribadi anu ditampi sareng dikumpulkeun ku Martech Zone sareng kumaha cara nganggona.

log Payil

Sapertos seueur situs Wéb anu sanés, Martech Zone ngagunakeun file log. Inpormasi dina file log kalebet alamat protokol internét (IP), jinis browser, Internet Service Provider (ISP), cap tanggal / waktos, halaman ngarujuk / kaluar, sareng sajumlah klik pikeun nganalisis tren, ngatur situs, ngalacak gerakan pangguna di sakuriling situs, sareng ngumpulkeun inpormasi demografi. Alamat IP, sareng inpormasi sapertos kitu henteu aya hubunganana sareng inpormasi anu sacara pribadi tiasa dikenal.

Cookies jeung Beacons Web

Martech Zone teu nganggo cookies kanggo nyimpen inpormasi ngeunaan preferensi pengunjung, ngarekam inpormasi khusus pangguna dina halaman anu aksés atanapi didatangan ku pangguna, ngarobih eusi halaman Wéb dumasar kana jinis pangotéktak pengunjung atanapi inpormasi sanés anu dikirim ku pangunjung ngalangkungan browser na

DoubleClick DART cookie

  1. Google, salaku ngajual pihak katilu, nganggo cookies kanggo ngaladénan iklan dina Martech Zone.
  2. Pamakéan Google pikeun cookie DART ngamungkinkeun pikeun nyayogikeun iklan ka pangguna dumasar kana kadatanganana Martech Zone sareng situs sanés dina Internét.
  3. Pangguna tiasa milih tina panggunaan cookie DART ku ngadatangan iklan Google sareng konténna kawijakan privasi jaringan
  4. Sababaraha mitra iklan urang tiasa nganggo cookies sareng beacon wéb dina situs kami. Rakan iklan kami kalebet Google Adsense, Komisi Junction, Clickbank, Amazon sareng apiliasi sareng sponsor sanés.

Server iklan pihak katilu ieu atanapi jaringan iklan nganggo téknologi pikeun iklan sareng tautan anu nembongan Martech Zone kirim langsung ka panyungsi anjeun. Aranjeunna sacara otomatis nampi alamat IP anjeun nalika ieu kajantenan. Téknologi anu sanés (sapertos cookies, JavaScript, atanapi Web Beacons) ogé tiasa dianggo ku jaringan iklan pihak katilu pikeun ngukur épéktipitas iklanna sareng / atanapi pikeun ngahususkeun eusi iklan anu anjeun tingali.

Martech Zone teu ngagaduhan aksés atanapi kadali cookies ieu anu dianggo ku pangiklan pihak katilu.

Anjeun kedah konsultasi kana kabijakan privasi masing-masing tina server iklan pihak katilu ieu pikeun inpormasi lengkep ngeunaan praktékna ogé pikeun pitunjuk ngeunaan cara milih-milih prakték-prakték tangtu. Martech ZoneKawijakan karusiahan henteu dilarapkeun, sareng kami henteu tiasa ngendalikeun kagiatan, sapertos pangiklan atanapi situs wéb anu sanés.

Mun hayang nepi ka nganonaktipkeun cookies, Anjeun bisa ngalakukeunana ngaliwatan pilihan browser individu Anjeun. inpo nu leuwih lengkep wincik tentang manajemén cookie jeung panyungsi web husus bisa kapanggih di situs web masing-masing nu panyungsi '.