Lokakarya Pamasaran Média Sosial | Dimimitian tanggal 1 Maret 2021 | Kajadian Virtual

Waktu maca: 2 menit Lokakarya Pamasaran Média Sosial dimimitian Senén, 1 Maret 2021, sareng lumangsung unggal dinten dugi ka Kemis, 11 Maret 2021. Upami éta henteu cocog sareng jadwal anjeun, anjeun tiasa ngalangkungan pangalaman langsung sareng nonton rékaman kalayan Sadaya-Access anjeun lulus! Kumaha Bengkel Marketing Média Sosial Bakal Ngabantosan Pamasaran anjeun: Ngajarkeun kumaha ngadamel kontén anu pikaresepeun anu dipikacinta ku algoritma. Témbongkeun cara ngadamel iklan sosial anu épéktip. Tunjukkeun kumaha ningkatkeun jangkauan organik anjeun. Pemberdayaan anjeun

Webinar: COVID-19 sareng Retail - Stratégi anu tiasa Dipaksakan pikeun Maksimalkeun Pamasaran Awan Investasi Anjeun

Waktu maca: 2 menit Teu aya ragu yén industri ritel parantos ditumpes ku pandemi COVID-19. Salaku palanggan Marketing Cloud, sanaos, anjeun gaduh kasempetan anu pesaing anjeun henteu. Pandemi ieu parantos nyepetkeun panerapan digital sareng paripolah éta bakal terus tumuh nalika perekonomian pulih. Dina webinar ieu, urang bakal nyayogikeun 3 taktik anu lega sareng 12 inisiatip khusus pikeun aranjeunna anu organisasi anjeun kedah prioritaskeun dinten ayeuna - henteu ngan ukur salamet tina krisis ieu tapi pikeun mekar

Nyiptakeun Perjalanan Pangalaman Palanggan di Fintech | Dina Paménta Salesforce Webinar

Waktu maca: <1 menit Kusabab pangalaman digital teras janten bidang anu utami kanggo perusahaan Jasa Keuangan, perjalanan pelanggan (touchpoint digital anu dipersonalisasi dina saluran) mangrupikeun pondasi pangalaman éta. Punten gabung sareng kami nalika kami nyayogikeun kumaha pikeun ngembangkeun perjalanan anjeun nyalira pikeun akuisisi, onboarding, ingetan, sareng ningkatna nilai sareng prospek sareng konsumén anjeun. Urang ogé bakal ningali perjalanan anu paling épéktasi anu dilaksanakeun sareng palanggan. Tanggal sareng Waktos Webinar Ieu mangrupikeun