Kaleidoscope: Aplikasi Béda pikeun Apple pikeun Folder, Code, sareng Gambar

Kaleidoscope

Salah sahiji klien kami meryogikeun tata ruang énggal pikeun halaman imahna anu peryogi sakedik pangembangan sapanjang halaman tina téma. Sanaos kami hébat ngeunaan koméntar kode, urang henteu nyumponan dokumén lengkep pikeun sadaya file anu énggal sareng anu diénggalan anu kami bakal ngembangkeun sareng kami henteu mariksa unggal perobihan kana Repository (sababaraha klien henteu hoyong éta). Saatos kanyataanna, henteu pikaresepeun pikeun balik sareng Inok map sareng file, janten kuring milarian solusinya sareng mendakanana - Kaleidoscope.

Kalayan Kaleidoscope, kuring tiasa nunjuk masing-masing folder sareng langsung ngaidentipikasi file mana anu ditambihan, dipiceun, atanapi béda-béda.

Folder Béda

Kuring teras tiasa muka masing-masing file anu diédit sareng ningali perbandingan sisi-sisi parobahan kode anu réngsé. Ieu conto sareng file téks biasa:

téks diff apel

Upami éta henteu cekap, Kaleidoscope ogé tiasa ngalaksanakeun perbandingan anu sami sareng gambar!

Babandingan Gambar

Saatos ngaunduh, kuring siap ngajalankeun dina sababaraha detik - antarbeungeut pangguna éta intuitif sareng gampang dipikaterang.

Unduh Percobaan 14 Poé Kaleidoscope

 

 

 

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.