Kalkulator: Ramalan Kumaha Tinjauan Online Anjeun Dupi Pangaruh Penjualan

Kalkulator: Prédiksi Kumaha Tinjauan Online Anjeun Ngahasilkeun Penjualan

Kalkulator ieu nyayogikeun kanaékan prediksi atanapi panurunan penjualan dumasar kana jumlah ulasan positip, ulasan négatip, sareng ulasan anu direngsekeun anu dipiboga ku perusahaan online.



Upami anjeun maca ieu ngalangkungan RSS atanapi email, klik kana situs pikeun ngagunakeun alatna:

Ngitung Penjualan Anjeun Diprediksi Dampak Ku Ulasan Online

Kanggo inpormasi ngeunaan kumaha cara ngembangkeun formula, baca di handap:

Formula pikeun Ramalan Ngaronjat Penjualan tina Tinjauan Online

Trustpilot nyaeta B2B platform ulasan online pikeun néwak sareng ngabagi ulasan umum pikeun konsumén anjeun online. Trustpilot parantos mendakan yén uji coba klienna nunjukkeun an kanaékan konvérsi dugi ka 60%. Nyatana, ngalangkungan analisis langkung ti 2,000 klién, aranjeunna ngagaduhan matématikawan ngembangkeun rumus saleresna pikeun ngitung poténsi paningkatan penjualan anu aya hubunganana sareng ulasan positip, ulasan négatip, sareng ulasan négatip anu parantos dirévisi.

Trustpilot hoyong nalungtik kumaha ulasan mangaruhan penjualan, janten aranjeunna bermitra sareng kasohor Ahli matematik Universitas Cambridge, William Hartston, Kanggo ngembangkeun rumus kanggo ngitung pangaruh ékonomi ulasan online kana bisnis Inggris. Rumus na sapertos kieu:

V=7.9\left(\begin{array}{c}0.62P-.17N^2+0.15R\end{array}\right)

Emana:

  • V = Persentase kanaékan pendapatan pikeun bisnis anjeun kusabab ulasan online
  • P = Jumlah ulasan positip
  • N = Jumlah ulasan négatip
  • R = Jumlah ulasan négatip direngsekeun kalayan memuaskan

Ieu tinjauan video anu nyarioskeun mangpaat ulasan online:

Kasatiaan palanggan mangrupikeun bagian penting tina ampir unggal rencana pamasaran, tapi tanpa kasaksian pangguna akhir anjeun dibagi online sahingga prospek tiasa nalungtik sareng nyambung langsung sareng konsumén, rencana kasatiaan palanggan anjeun henteu lengkep. Ngagunakeun platform kanggo ngajadikeun otomatis kumpulan, sindikasi, sareng promosi ulasan pelanggan penting pisan pikeun usaha anu ngajual online.

Ayeuna waktuna pikeun mérek pikeun ngeureunkeun kasieun ulasan online sareng ngawitan ngartos kakuatan tina eupan balik palanggan anu jujur. Tinjauan online ngajantenkeun palanggan ngaraos dihargaan sareng didangu, sareng usaha ningali nyata, béda anu jelas dina ROI, pendapatan, ingetan konsumén, sareng tingkat klik-liwat. Upami usaha anjeun henteu acan dilakukeun, waktosna ayeuna.

Jan Vels Jensen, CMO of Trustpilot

Tinjauan online naekeun lalu lintas, penjualan, ukuran gerobak, sareng ngirangan pembuangan karéta.

Unduh Peran Kritik Tinjauan Dina Amanah Internét

2 Komentar

  1. 1

    Matématika di dieu siga anu cerdik. Conto dina pidéo masihan 120 ulasan positip, 20 négatip, sareng 10 négatip direngsekeun. Upami kuring nempatkeun angka-angka éta kana formula di luhur kuring kéngingkeun 572.75 tibatan 62.41% sapertos anu ditingalikeun dina pidéo.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.