Kameleoon: Mesin AI pikeun Ngaduga Kamungkinan Konversi Pengunjung

Kameleoon

Kameleoon mangrupikeun platform tunggal pikeun optimasi laju konvérsi (CRO) tina uji coba A / B sareng optimalisasi janten personalisasi real-time nganggo kecerdasan buatan. Algoritma pembelajaran mesin Kameleoon ngitung kamungkinan konvérsi unggal tamu (diidentifikasi atanapi anonim, palanggan atanapi prospek) sacara real-time, ngaramal beuli atanapi hajat Dursasana. 

Kameleoon Ékspériméntasi sareng Platform Personalisasi

Kameleoon mangrupikeun wéb anu kuat sareng tumpukan lengkep ékspérimén jeung personalization platform pikeun pamilik produk digital sareng pemasar anu hoyong ningkatkeun konvérsi sareng ngadorong pertumbuhan pendapatan online éksponénsial. Kalayan fitur kalebet uji coba A / B, segmentasi pangguna, penargetan paripolah sareng data real-time, Kameleoon ngabantosan usaha ningkatkeun konversi online sareng ngamaksimalkeun pendapatan.

Forrester ngalaksanakeun wawancara anu jero sareng seueur palanggan Kameleoon ngalangkungan industri kalebet e-commerce, perjalanan, otomotif sareng ritel ngeunaan hasil anu diproyeksikeun.

Kauntungan Kameleoon anu diidéntifikasi salami tilu taun kalebet:

  • Nepi ka Perbaikan 15% dina tingkat konvérsi ku ngaoptimalkeun pangalaman pangunjung wéb sareng ngatur personalisasi interaksi nuju ningkatkeun konvérsi. Ieu mangrupikeun kauntungan anu disaluyukeun résiko tilu taun $ 5,056,364 dina nilai ayeuna.
  • Nepi ka 30% kanaékan transaksi lintas-jual, kalayan analisis perilaku sareng kontekstual Kameleoon anu ngamungkinkeun merek pikeun ningkatkeun jumlah kampanye jual silang anu suksés. Ieu mangrupikeun kauntungan anu disaluyukeun résiko tilu taun kumulatif tina $ 577,728.
  • Pangurangan 49% dina upaya pangaturan kampanye. Kamampuan kamampuan personalisasi Kameleoon's AI sareng alokasi dinamika patalimarga wéb kana émbér propétitas konversi sacara signifikan ngirangan waktos diperyogikeun pikeun nyiapkeun kampanye sareng ngararancang pangalaman wéb sareng interaksi, bari ningkatkeun otonomi para pamasar sareng antar muka anu intuitif sareng ramah-pangguna. Ieu ngagambarkeun kauntungan $ 157,898 dina nilai ayeuna langkung tilu taun.

Salaku tambahan, palanggan ngaidéntifikasi manpaat anu teu dieusian ieu:

  • Ningkat Pangalaman Palanggan (CX) - Ku ngamungkinkeun pangiriman eusi sareng pesen anu diluyukeun, Kameleoon ngamungkinkeun organisasi pikeun nyayogikeun pangalaman anu dipersonalisasi.
  • Ngaronjat Pangalaman Karyawan (EX) - Pangguna ngaraos langkung diberdayakeun kumargi aranjeunna tiasa ngadamel parobihan saderhana sareng panyesuaian dina sababaraha menit, ku sabab éta karaos langkung réaktif sareng tahan banting - sareng langkung diberdayakeun dina padamelanna.

Nganteurkeun pangalaman digital anu diluyukeun, ayeuna penting pikeun kasuksésan bisnis - ku pandemi ngagancangkeun kabutuhan merek pikeun fokus kana ékspérimén sareng personalisasi. Panilitian sareng analisis Forrester ieu nunjukkeun kumaha kakuatan sareng gampang panggunaan Kameleoon ngadukung palanggan perusahaan dina dunya anu mimiti langkung kalapa, digital, nganteurkeun ROI gancang sareng kauntungan kauangan jangka panjang anu penting. "

Jean-René Boidron, CEO, Kameleoon

Sateuacan nganggo Kameleoon, organisasi palanggan boh henteu ngagaduhan kapabilitas pisan atanapi nganggo platform uji A / B anu henteu ngagaduhan mesin prediktip sareng nyetak propensitas. Aranjeunna ngarasa aranjeunna kakurangan kapasitas pikeun naekeun tingkat konvérsi ku ngamungkinkeun desain pangalaman wéb anu ditargét.

Kameleoon ngahijikeun pituin sareng ékosistem data anjeun, kalebet analytics, CRM, DMP, sareng solusi email. Sakabéh modél data tiasa diaksés ngalangkungan API duanana dina sisi klien (ngalangkungan JavaScript) atanapi sisi server. Anjeun tiasa langsung milarian situ data na atanapi ngajalankeun rutinitas anjeun nyalira dina Spark Cluster.

Langkung 450 perusahaan ageung ngandelkeun Kameleoon, ngajantenkeun platform SaaS top kanggo personalisasi anu didorong ku AI di Éropa. Ieu kalebet pamimpin ecommerce sareng eceran (Lidl, Cdiscount, Papier), media (Mumsnet, L'Equipe, Axel Springer), perjalanan (SNCF, Campanile, Accor), otomotif (Toyota, Renault, Kia), jasa kauangan (Axa, AG2R, Credit Agricole) sareng kaséhatan (Providence). Kameleoon ngahontal pertumbuhan tilu inohong taunan pikeun konsumén sareng pendapatan.

Nyuhungkeun Demo Kameleoon

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.