Kampanye Google Analytics UTM Querystring Pangwangun

Pangwangun URL Kampanye Google Analytics UTM

Ngamangpaatkeun alat ieu ngawangun URL Kampanye Google Analytics anjeun. Formulirna ngesahkeun URL anjeun, kalebet logika naha éta parantos ngagaduhan querystring dina na, sareng nambihan sadayana variabel UTM anu cocog: utm_campaign, utm_source, utm_ Medium, sareng opsional utm_term jeung utm_content.



Upami anjeun maca ieu ngalangkungan RSS atanapi email, klik kana situs pikeun ngagunakeun alatna:

Pangwangun URL Kampanye Google Analytics UTM

Kumaha Ngumpulkeun sareng Ngalacak Data Kampanye di Google Analytics

Ieu pidéo lengkep ngeunaan ngarencanakeun sareng ngajalankeun kampanye anjeun nganggo Google Analytics.

Dimana Laporan Kampanye Google Analytics Kuring?

Laporan Google Analytics dipendakan dina menu akuisisi sareng anjeun tiasa nambihan salah sahiji diménsi tambihan anu parantos anjeun tangtukeun di luhur. Perhatoskeun yén data Google Analytics henteu sakedap, éta peryogi sababaraha waktos sateuacan diénggalan.

Laporan Kampanye Google Analytics