Investasi dina mérek anjeun nganggo Kampanye Brand PPC

Kampanye Merk PPC

Janten anjeun nuju ngajalankeun usaha di pasar jenuh. Paling dipikaresep, ieu ngandung harti yén anjeun ngalawan sababaraha CPC rata-rata anu lungkawing pikeun kecap konci. Atanapi naha anjeun mangrupikeun pangusaha bisnis lokal lokal, anu resep kana iklan online tapi ngan ukur henteu ngarasa siga anjeun gaduh anggaran pamasaran anu cukup pikeun bersaing. Salaku popularitas internét sareng pamasaran PPC parantos tumuh, kitu ogé persaingan, anu dina gilirannana ngadorong biaya. Sateuacan anjeun mutuskeun yén PPC ngan ukur henteu dianggo pikeun anjeun (atanapi henteu tiasa dianggo, upami anjeun henteu acan ngamimitian), pertimbangkeun Kampanye Brand.

Dina pangalaman urang, kaseueuran pangiklan PPC dimimitian ku nargétkeun kecap konci anu aya hubunganana sareng caket hubunganana sareng bisnisna. Upami anjeun dina perumahan, anjeun bakal nawar kecap konci sapertos 'bumi kanggo dijual,' 'mésér bumi,' sareng sajabana. Ieu raos pisan, sareng persis naon Pusat Pitulung atanapi pituduh ka PPC anu paréntahkeun anjeun. Kumaha upami kecap konci éta ngan ukur mahal teuing kanggo anggaran harian atanapi bulanan anu anjeun kedah habiskeun? Léngkah anjeun salajengna sigana milari kecap konci anu langkung mirah pikeun nawar. Daripada neraskeun tambang pikeun sababaraha kecap konci béaya rendah magis anu sami sareng anu mahal, anggap ngawangun kampanyeu ngan ukur dumasar kana istilah mérek. Ku 'istilah mérek,' Maksad abdi kecap konci anu dumasar kana nami mérek anjeun.

Salaku conto, urang bakal nganggo bisnis fiksi téh TeaFor2.com sareng daptar sababaraha kecap konci anu aya hubunganana sareng merk:

  • Teafor2
  • Teafor2.com
  • Teafortwo
  • Teh42
  • Tea4two
  • Toko Teafor2.com
  • Tehfor2 teko
  • Teh kanggo 2

Sakumaha anjeun tiasa tingali, sadaya istilah anu didaptarkeun di dieu aya sababaraha cara anu aya hubunganana sareng nami mérek, teafor2.com. Nyiptakeun Kampanye Merk sapertos anu ieu condong janten cara anu saé pikeun ngawangun kasadaran mérek anjeun, sareng ngajalankeun kampanye PPC anu suksés kirang artos tibatan anjeun nyéépkeun ngudag kecap konci anu langkung populér - sahingga langkung awis.

kampanye merek teafor2 s

Ayeuna anjeun ngagaduhan ide dasar dina Kampanye Brand, ieu aya sababaraha tips pikeun dipertimbangkeun nalika ngamimitian:

  1. nambah Google Sitelinks kana iklan anjeun dina Kampanye Brand, dina raraga nyandak pangguna langkung jauh kana situs anjeun sareng nyayogikeun pilihan tambahan nalika iklan anjeun némbongan.
  2. Tong hilap lokasi jeung panyambung telepon, ogé. Utamana upami anjeun bisnis leutik lokal. Nunjukkeun pangguna persis dimana anjeun aya sareng nyayogikeun tautan gancang kanggo nelepon anjeun tiasa ngabantosan pikeun naekeun pangaruh iklan Kampanye Brand anjeun.
  3. Kampanye Merk anu saé pikeun usaha musiman, sabab nyayogikeun pilihan kampanye langkung murah anu tiasa dijalankeun sapanjang taun. Salaku conto, upami anjeun ngajual suplai kolam renang, anjeun panginten henteu resep ngajalankeun iklan anjeun di tengah usum salju nalika penjualan anjeun biasana kirang. Nanging, ngajalankeun Kampanye Merk salami sadayana sasih sataun bakal ngajantenkeun nami anjeun diluar sanaos, ogé nyandak sababaraha patalimarga luar musim nalika iklan musiman anjeun henteu jalan.

Kami nyiptakeun kampanye mérek pikeun kaseueuran palanggan kuring, sababaraha diantarana dijalankeun sacara éksklusif dina istilah mérek, sareng anu sanés anu ngajalankeun Kampanye Brand di sisi kampanye tradisional. Dina kaseueuran kasus, kami mendakan yén Kampanye Merk ngungkulan anu sanés kalayan biaya anu langkung murah. Mangrupikeun cara anu saé pikeun pendatang PPC luncat bari henteu kedah nyéépkeun sakilo artos, atanapi pikeun pangurus akun PPC anu langkung maju sareng berpengalaman pikeun ngégatkeun rekening capé.

One comment

  1. 1

    Saha waé anu badé masarkeun hiji hal kedah terang yén individu ngagaduhan perasaanna. Pikeun ngamimitian, gunakeun masalah dina judul iklan anjeun pikeun tiasa memicu parasaan udagan pamirsa anjeun ogé kuring parantos mendakan WebEnrich anu ngajaga udagan PPC kuring.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.