Kamua: Ngagunakeun AI Pikeun Ngotomatisasi Formulir Rendering Pidéo

Kamua Autocrop Pidéo Média Sosial Maké AI

Upami anjeun kantos ngahasilkeun sareng ngarékam pidéo anu anjeun pikahoyong dina média sosial, anjeun bakal terang usaha anu diperyogikeun pikeun dipotong unggal format pidéo pikeun mastikeun pidéo anjeun pikaresepeun pikeun platform anu dibagi.

Ieu conto anu saé dimana kecerdasan buatan sareng mesin diajar leres-leres tiasa ngabédakeun. Kamua parantos ngembangkeun éditor pidéo online anu otomatis bakal motong pidéo anjeun - bari tetep fokus kana subjek - ngalangkungan TikTok, Facebook Stories, Instagram Reels, Instagram Stories, Snapchat, Pinterest Story Pin, sareng Triller.

Kamua Ihtisar Pidéo

Kamua sapinuhna dumasar-browser sareng ngagunakeun komputasi awan anjeun henteu nganggo sumber lokal pikeun nampilkeun unggal pidéo. KamuaKecerdasan Ponggawa ogé tiasa sacara manual ditindes atanapi sasaran deui ku 2 kali klik.

Sareng henteu kedah mindahkeun pidéo anu parantos réngsé kana telepon anjeun sareng unggah… anjeun tiasa nilik kumaha tampilan na dina TikTok, Facebook Stories, Instagram Reels, Instagram Stories, Snapchat, Pinterest Story Pin sareng Triller.

Nalika pidéo anjeun turun ka adegan anyar, anjeun biasana kedah nyaluyukeun titik fokus nalika ngédit pikeun tempat pandang anu béda. Otomatis by Kamua otomatis motong pidéo anjeun kana gambar komponénna, janten anjeun tiasa gancang ngaluarkeun video anjeun dina format anu optimal.

Auto-Caption Sareng Subtitle Pidéo Anjeun

Henteu ngan ukur nerjemahkeun leres, tapi ogé tulisan otomatis sareng nyiptakeun tarjamahan dina 60 basa… Sareng - tangtosna - otomatis nempatkeunana dumasar kana format pidéo. Ukur nambihan pidéo anjeun, pilih basa sumber, sareng ngolah otomatis tulisanana. Anjeun tiasa ngédit kecap, ngarobih font, ukuran, sareng nempatkeun deui.

Coba Kamua Gratis

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.