KANA Express: Manajemén Pangalaman Palanggan

kana

Kami konsultasi sareng seueur perusahaan ukuran tengah sareng ageung anu mutuskeun luncat kana program pamasaran sosial ngan ukur mendakan yén aranjeunna henteu ngarepkeun paménta langsung dina layanan palanggan. Pelanggan anu henteu bahagia henteu paduli yén anjeun muka rekening Twitter atanapi nyebarkeun halaman Facebook pikeun teureuh pamasaran anjeun ... aranjeunna badé ngamangpaatkeun média pikeun nyungkeun jasa. Sareng kusabab éta forum umum, langkung saé anjeun nyayogikeun aranjeunna. Gancang.

Ieu nambihan pajeulitna kana rangkay saluran palanggan anu parantos pusing - kalebet email, telepon, situs wéb, sareng meureun portal layanan palanggan. Kamampuh ngawas sareng ngaréspon épéktip tanpa tumpang tindih sareng mastikeun layanan palanggan anu leres di saluareun saluran ampir teu mungkin tanpa solusi anu cekap. Solusi ieu katelah solusi manajemén pangalaman pelanggan. KANA Express mangrupikeun salah sahiji solusi ieu anu ngadukung perusahaan ageung.

KANA nawiskeun portopolio produk anu lega pikeun layanan palanggan multichannel sareng manajemén pangalaman pelanggan tungtung-ka-ujung. Dirancang pikeun masihan perusahaan anu maju anjeun ayana anu aya di saluran sareng biaya jasa kontrol, KANA Express nawiskeun kamampuan kelas perusahaan dibarengan ku harga mayar-sakumaha-anjeun-buka anu mampu. Ngawangun hubungan palanggan sareng nyaluyukeun interaksi palanggan anjeun pikeun hasil bisnis anu langkung saé. KANA Express tiasa diukur ka puncak sareng kamekaran, gancang dilaksanakeun, sareng ngonpigurasi lengkep pikeun halaman wéb sareng operasi jasa anjeun.

Kamampuh KANA Express

  • Sadayana, suite produk terpadu: pusat kontak, layanan palanggan Wéb, pangetahuan, analytics, ngupingkeun sosial
  • Fitur kelas perusahaan anu canggih sapertos profil palanggan cross-kanal sareng analytics
  • Gampang-to-pamakéan, penanganan intuitif
  • Parabot bawaan aktipkeun rupa-rupa konfigurasi—Menghapus kabutuhan anu mahal, ngarobih waktos
  • Kacida skala, kasadiaan tinggi
  • ladenan junun - anjeun difokuskeun ngagunakeun parangkat lunak, kami jaga pangropéa sareng manajemén
  • Pangiriman SaaS, harga mayar-sakumaha-anjeun-buka

KANA Software parantos dikenal salaku pamimpin ku Gartner dina 2011 Magic Quadrant for CRM Web Customer Service. Laporan taunan ngalacak parobahan pasar wéb layanan palanggan wéb sareng nganalisis dinamika pasar. Evaluasi KANA dumasar kana kasampurnaan visi sareng kamampuan ngaéksekusi.

Gabung sareng KANA Las Vegas pikeun KANA Connect, KTT konsumén taunan maranéhna. Ti tanggal 23 dugi ka 25 Séptémber 2012 aranjeunna bakal nyayogikeun 2 dinten pendidikan pinuh, narasumber utama, sareng kasempetan jaringan anu hadé.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.