Kapost: Kolaborasi Eusi, Produksi, Distribusi, sareng Analisis

kapost logo med

Pikeun pemasar kontén perusahaan, Kapost nyayogikeun platform anu ngabantosan tim anjeun pikeun kolaborasi sareng ngahasilkeun kontén, alur kerja sareng distribusi kontén éta, sareng analisa panggunaan konténna. Pikeun industri anu diatur, Kapost ogé ngabantosan dina nyayogikeun jalan satapak Inok dina éditan eusi sareng persetujuan. Ieu tinjauan:

Kapost ngatur unggal léngkah prosés dina hiji platform:

  • taktik - Kapost nyayogikeun kerangka persona dimana anjeun ngahartikeun unggal tahap dina siklus pembeli. Persona dilarapkeun kana eusi sareng sayogi pikeun kolaborator sareng kalebet kana analytics ngalaporkeun.
  • organisasi - Kapost nyayogikeun dasbor kontén anu nyayogikeun hiji tampilan kana sadaya produksi kontén anjeun, kalénder pamasaran, sareng pandangan kampanye - sadayana kalebet asét kalebet sareng sayogi disaring.
  • workflow - Tina kintunan ideu, dugi ka béwara, pandangan alur kerja tiasa disesuaikan sareng dinamis pikeun nampung pikeun jinis eusi anu béda, anggota tim atanapi kampanye.
  • Sadaya-Dina-Hiji - Kapost tiasa ngatur tulisan blog, video, ebook, kertas bodas, tulisan média sosial, presentasi, infografis, email, halaman badarat sareng halaman wéb.
  • sebaran - Kalayan hiji klik pangguna tiasa nyebarkeun konténna kana sadaya kanal digitalna, kalebet sadaya platform CMS utama, Youtube, Sl pintonan, Facebook, Twitter, LinkedIn, Tumblr, Eloqua, Marketo, CRM, sareng sistem Webinar.
  • Analytics - Kapost agrégat métrik kinerja ti sadaya saluran sareng ningalikeunana dina hiji tempat sentral. Sistem nembongkeun métrik tina unggal léngkah prosés, kalebet ideu anu dikintunkeun, eusi anu diterbitkeun, tautan (kana kontén) anu diraih, pandangan eusi, lead sareng konversi eusi.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.