Karya Agung Kuring

Babaturan anu pangcaketna kuring ngartos kumaha karep kuring ngeunaan karajinan kuring. Kuring kedah ngawartosan anjeun henteu paduli kumaha kuring nyobian langkung saé dina proyék, padamelan, karir… éta henteu aya bandingna sareng naon anu kuring gaduh di bumi, putra abdi tagihan sareng putri Katie. Upami kuring patepung nasib kuring isukan, kuring bakal ninggalkeun dunya ieu terang yén kuring parantos ninggalkeun saurang nonoman sareng budak awéwé rumaja anu berbakat, bageur, teu mentingkeun diri, asih, jujur, sareng rajin.

Bill-Man

Anak kuring ngagumkeun kuring unggal-unggal nyandak gitar, mikropon, atanapi nyampur musikna sorangan dina komputerna. Anjeunna ngamimitian jam IUPUI, nyandak gelar Fisika sareng anjeunna tiasa janten minor dina sababaraha daérah, kalebet basa Perancis, Téknik Akustik, atanapi Élmu Politik. Anjeun kedah ngupingkeun sababaraha hal musik na dina situs na ngadangukeun bakat na, tapi sigana anjeun bakal satuju.

Unggal sabtu minggu atanapi langkung, murangkalih nyéépkeun waktos anu raos sareng Ibu-Na. Sanaos kami parantos cerai langkung ti 5 taun, éta hubungan anu saé anu urang sadayana gaduh sareng urang masing-masing ngajénan anu sanés. Barudak henteu pernah kedah nguping kami ngarangna, sabab tujuan urang sadayana pikeun aranjeunna bagja sareng ngalakukeun naon anu urang tiasa pikeun ngajantenkeunana.

Hiji conto, kuring mesen sababaraha kartu wisuda pikeun Bill ngumpulkeun artos kanggo anjeunna kuliah. Anjeunna peryogi mobil sareng peryogi artos kanggo buku, saur anjeunna moal kunanaon dina SPP tapi panginten peryogi pinjaman. Urang tingali. Sanaos kitu, Ibu na ngintunkeun sadayana pengumuman ka kulawargana sareng rerencangan sareng kulawarga sareng réréncangan abdi. Éta cool pisan. (Ka kolot anu parantos cerai atanapi anu parantos cerai… perkawis ANAK ANAK!)

Kami nyéépkeun waktos 45 menit nyanyi otak urang kaluar. Jalma anu nyetir kedah nganggap urang gélo sareng tamu langka dina drive biasana ngaluncat pas dina acara sareng kami. Anu dipikaresep kami nyaéta Bat out of Hell by Meatloaf… tapi urang ngupingkeun sareng nyanyi kana sagala hal. Aya sababaraha stasion 70an sareng 80an di jalan janten teu aya anu pareum.

Sareng nalika urang nyanyi, urang nempatkeun kana sagala rupa ... langkung sandiwara sareng nyiksa ceuli, langkung saé. (Kami ngaganggu nyanyi sakali-kali pikeun kaulinan karesep kuring, "Kira jalan tol éta"). Nalika urang dugi ka Exit 50B, urang biasana kaluar tina napas, kaluar tina sora, sareng seuri sapertos gélo.

Suga-Buga

Sababaraha bulan ka pengker, putrina kuring ilubiung dina kontes nyanyi Indiana di Bloomington. Éta ampir musibah - tombol munggaran badarat sareng Katie hilap kana sadaya lagu. Anjeunna nangis, nyusun dirina, sareng mimiti nyanyi deui. Kuring henteu ngabantosan anjeunna - kuring terang yén anjeunna kedah narik dirina deui (tapi budak lalaki kami nangkeup saatos anjeunna beres). Katie cengkat ngadamel padamelan anu saé sareng badarat Emas.

Wengi ayeuna mangrupikeun Konsér Spring di Greenwood Middle School kanggo paduan suara kelas 6, 7, sareng 8. Katie gaduh solo, "Potrét Bulao" sareng parantos nembang na salami sabulan di bumi. Kuring masihan anjeunna salah sahiji nasihat leutik sateuacan anjeunna nuluykeun wengi ayeuna - milarian tempat sareng neuteup éta. Aya sababaraha ratus kolot sareng murid dina konsér wengi ayeuna janten kuring terang anjeunna bakal gugup. Sateuacan anjeunna teraskeun, anjeunna ngawartosan yén anjeunna nyanyi lagu kanggo kuring.

Wah

Kuring kantos mikirkeun Katie sadidinten ayeuna sareng kumaha anjeunna bakal ngalakukeun. Sareng budak lalaki, naha manéhna! Solo na bellowed di gim sareng sirah masarakat ngancik. Kuring henteu gaduh kaméra pidéo anu saé tapi kuring narik telepon kaméra PDA kuring sareng ngarékam acara éta. Kuring nyungkeun hapunten kumaha parah kualitasna sareng soantenna teu tarik pisan, tapi anjeun pasti tiasa ngadangu Katie nyanyi lagu biru.

Kuring bakal bohong upami kuring nyarios yén kuring henteu aya lawon. Abdi teu tiasa nganyatakeun ku kecap kumaha luar biasa éta. Jalma-jalma disakuriling kuring baralik sareng nyarios, "Éta putri anjeun? Anjeunna hebat pisan! ". Hiji titingalian kana Katie sareng kuring tiasa ningali kumaha bagja anjeunna. Barudak kuring mangrupikeun karya agung kuring.

Henteu aya anu bakal caket.

7 Komentar

  1. 1
  2. 3

    Éta ngan endah pisan kumaha gancang murangkalih.

    Sareng salaku cutatan dinten ieu: "Keturunan anu dipercaya ku kolot budak pinter."

    Sareng, hé, sanés anjeun anu blogging ngeunaan hosting kontén nyalira? Acan dua pidéo terakhir dimana duanana youTubeGoogled?

  3. 4

    Pos éndah Doug. Kuring gaduh putra di jalan, sareng kuring ngan ukur ngarep-ngarep yén kuring bakal tiasa janten kolot anu hadé ka anjeunna.

    Kuring ogé pikir éta saé pisan anjeun sanggup ngajaga hubungan anu séhat sareng mantan pamajikan anjeun. Sakumaha anjeun nyarios, éta pikeun murangkalih, sareng éta leres-leres henteu ngabantosan upami anjeun merjuangkeun sadaya waktos sareng maénkeun murangkalih silih uih sapertos kaulinan pikiran pulas. Abdi gaduh rerencangan tumuh sareng kolot sapertos kitu, sareng duka pisan ningali.

    • 5

      Wilujeng Brandon! Kuring parantos ngalakukeun seueur kasalahan dina jalan, percanten ka kuring. Kuring parantos nyarios hal ka murangkalih kuring anu kuring terang nganyenyeri aranjeunna nalika kuring ambek sareng kadang kuring henteu masihan aranjeunna perhatian anu pantes. Tapi unggal waktos urang bakal jauh ti silih urang silih terang yén urang silih pikanyaah - sanaos urang ambek. Sareng urang nangkeup… pisan!

      Kuring ogé parantos jujur ​​ka murangkalih ngeunaan kasalahan anu kuring pernah laksanakeun sareng kuring nyungkeun hapunten nalika kuring lepat ngalaksanakeunnana. Sabisa-bisa kuring, kuring ngantepkeun aranjeunna nyandak kaputusan nyalira teras kami ngabahas akibat tina kaputusan éta.

      Anak kuring lulucon ngeunaan kumaha caketna silaturahim urang. Kami nongkrong sapertos baturna. Pikeun IUPUI, anjeunna leres-leres badé cicing di bumi! Abdi masih bos (kanggo ayeuna).

      • 6

        Douglas, éta saé pisan. Hatur nuhun pikeun ngabagi éta ka urang sadayana. Éta pikaresepeun kumaha anjeun sadayana maénkeun kaulinan dina mobil. Anjeun barudak untung gaduh anjeun ... Gusti mberkahi !!

        lebu

      • 7

        Nuhun Doug - Kuring leres-leres ngarepkeun janten kolot, tapi kuring ngarasa hariwang pikeun ngalakukeun pagawéan anu saé sareng henteu ngaganggu murangkalih kuring.

        Kuring pikir naon anu anjeun carioskeun ngeunaan jujur ​​ka aranjeunna ngeunaan kasalahan anu anjeun parantos laksanakeun dina kahirupan anjeun sorangan, sareng ngantepkeun aranjeunna nyandak kaputusan nyalira pasti cara pikeun indit. Aya sababaraha pelajaran anu anjeun kedah pelajari nyalira, sanaos jalan anu sesah.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.