Kumaha Tetep Tetep Milénium + Kabiasaan Balanja Omni-Channel Aranjeunna

mwbuyerknowsbest 1

Kalayan smartphone dina unggal saku, Millennial dilengkepan sareng parantos biasa kana cara balanja anu énggal. Kalayan langkung ti $ 200 milyar dina kakuatan pameseran taunan, Millennial mangrupikeun kelompok anu penting pikeun diperhatoskeun; tapi sabaraha pangecér anu ngémutan aranjeunna nalika aranjeunna ngamutahirkeun strategi pemasaranna?

Nalika Millennial masih resep ngagaleuh toko, 85% resep ngagunakeun alat sélulérna pikeun nalungtik produk sateuacan mésér. Pangecér anu sadar kana éta ngajaga ayana onlinena kuat sareng ngagunakeun ulasan pikeun kauntunganana. 50% Milénial bakal didatangan lokasi pangecér nalika ditawarkeun diskon 20%, nanging 72.7% pangecér henteu nawiskeun kupon sélulér pikeun pameli. Éceran, anu nyandak bisnisna ka hareup, ngalayanan Millennial dina strategi na, bakal ningali kasuksésan dina taun anu bakal datang. Gudang Merchant surveyed langkung ti 1,000 pembeli Millennial sareng pangecér, nampilkeun papanggihanna dina infographic di handap.

Mésér Uninga Pangsaéna

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.