Tetep Jangji Anjeun

Depositphotos 13216383 m 2015

Babaturan aya anu nyarioskeun carita ka kuring dinten kamari. Anjeunna ngaraos rumaos anjeunna diduruk ku perusahaan anu anjeunna parantos ngalakukeun bisnis sareng peryogi curhat ngeunaan éta. Sababaraha bulan ka pengker, nalika hubungan dimimitian, aranjeunna bakal lungguh sareng satuju kana kumaha aranjeunna bakal damel babarengan, ngagariskeun saha anu ngalakukeun naon sareng iraha. Hal éta katingalina saé heula. Tapi nalika fase bulan madu mimiti ngagem, anjeunna ningali tanda yén sadayana henteu sapertos anu parantos dibahas.

Nyatana, perusahaan sanésna henteu netepkeun janji-janji khusus anu aranjeunna parantos sumpahkeun. Anjeunna nyarioskeun masalah anjeunna sareng aranjeunna sareng aranjeunna janji yén moal ngantep éta kajantenan deui, pikeun ngalacak tetep bener. Kuring yakin anjeun tiasa ningali dimana ieu badé. Nembe aranjeunna ngalakukeun deui 'sareng waktos ieu ku cara ageung. Aranjeunna sapuk pikeun ngadeukeutan kaayaan dina cara anu tangtu teras salah saurang budakna sacara lengkep sareng sadar niup éta. Anjeunna leumpang jauh tina bisnis.

jangjiNaon hubunganana ieu sareng pamasaran? Sadayana.

Sadayana anu anjeun lakukeun nyaéta pamasaran

Henteu ngan ukur iklan anjeun sareng tulisan blog anjeun sareng halaman wéb anjeun sareng pitunjuk penjualan anjeun. Sadayana. Sareng nalika anjeun ngajanjikeun éksplisit atanapi tersirat, anjeun naros ka batur pikeun percanten ka anjeun. Upami anjeun untung, aranjeunna bakal masihan kapercayaan anjeun. Upami anjeun henteu netepkeun janji, anjeun bakal kaleungitan kapercayaan. Éta saderhana éta.

Upami anjeun nunjukkeun yén produk anjeun paling gancang, langkung saé janten anu panggancangna. Upami anjeun nyarios ngajawab telepon dina 24 jam, langkung saé anjeun ngajawab telepon dina 24 jam. Henteu upami, sareng, atanapi tapi. Jalma-jalma tiasa ngahampura. Anjeun tiasa ngalakukeun kasalahan. Anjeun bakal kedah kéngingkeun sakedik kapercayaan anu anjeun leungit.

Tapi, anjeun moal ngahaja nipu. Teu kenging. Ucapkeun naon anu anjeun badé lakukeun teras laksanakeun. Ibu sok nyarios,

Upami anjeun ngajanjikeun, tetepkeun.

Saha anu terang yén anjeunna nyarios ngeunaan bisnis ogé '

4 Komentar

  1. 1

    "Sadayana anu anjeun lakukeun nyaéta pamasaran". Anjeun dipaku ku kalimat ieu. Malah nalika anjeun hudang sareng ningali diri dina kaca, aya pamasaran anu kalibet: anjeun ngajual diri deui ka anjeun. Upami katingali capé, anjeun bakal karaos capé. Upami anjeun katingali énergi, oh budak, awas! Éta bakal janten dinten anu saé! Nuhun Nila. –Paul

  2. 2

    Kira-kira 10 taun ka pengker salah sahiji jalma anu jualan favorit kuring ngawartosan ieu: Anjeun kedah ngawartoskeun palanggan anu saleresna 1000 kali sateuacan aranjeunna percanten ka anjeun tapi upami anjeun sono bahkan sakali maranéhna moal percanten deui. Upami anjeun nyarios éta, laksanakeun.

  3. 3

    Nila,

    Anjeun leres pisan! Kuring digawé pikeun sababaraha perusahaan anu ngagaduhan tim penjualan anu ngan saukur ngabandungan jalma-jalma kalayan janji-janji hasil hébat - yén aranjeunna terang yén aranjeunna moal tiasa pendak. Masalahna sanés ngan saukur masalah penjualan sareng pamasaran, éta bahkan langkung jero sabab mangaruhan dukungan pelanggan sareng staff manajemén akun. Teu aya anu langkung pikareueuseun tibatan netepkeun ekspektasi anu anjeun henteu kedah komitmen!

    Pos anu hébat! Hatur nuhun pisan kanggo anu ngabagi!

  4. 4

    Anu penting diinget nyaéta konsép parobihan. Upami anjeun ngalakukeun kasalahan dina sesuatu ngalereskeunana sareng cobi tong pernah ngalakukeun kasalahan éta deui.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.