Pidéo: Kevin Spacey Ngadiskusikeun 3 Unsur Caritaan

dunya pamasaran kontén kevin 2014

Nyarios dongeng sadayana anu ngamuk ayeuna di dunya pamasaran kontén. Éta ogé poko diskusi di Eusi Pamasaran Dunya 2014 dimana Kevin Spacey ngadamel intina ... dina cariosan. Tuan Spacey ngalangkungan tilu unsur cariosan anu hébat. Kuring parantos nambihan koméntar kuring nyalira di dieu - anjeun tiasa ningali vidéo intina (anu diédit sacara saksama pikeun motong sakedik kumpulan bahan peledak).

  • pasea - Usaha anjeun panginten sanés janten jalan kaluar pikeun naon-naon warna-warni sapertos skrip Kevin Spacey, tapi aya konflik anu anjeun nyobian pikeun ngajawab. Anjeun solusi pikeun masalah sareng unggal masalah mangrupikeun konflik. Éta mangrupikeun konflik pikeun ngaidentipikasi épisiénsi, ngudag kabagjaan, sacara akurat nganalisis inpormasi. Bagikeun konflik sareng pemirsa anjeun!
  • kaaslian - média sosial mangrupikeun konci tina kaaslian nétélakeun dina dunya pamasaran. Anjeun gaduh kasempetan kanggo nyayogikeun kasus panggunaan, kasaksian, padamel, sareng - tangtosna - kapribadian anjeun nyalira pikeun nyusun carita sareng nyaritakeunana kalayan endah pisan. Carita tanpa karakter ngabandungan ... pikirkeun éta!
  • nu haladir - saha anjeun ngahontal, dimana aranjeunna, sareng kumaha anjeun ngahontal éta? Naha anjeun nyarioskeun carita anjeun dina média anu aranjeunna konsumsi? Naha anjeun nyarioskeun carita anjeun di tempat anu sering aranjeunna? Naha anjeun ngadamel carita dina cara anu émosional nyambung sareng aranjeunna? Nyaho pemirsa anjeun bakal ngabantosan anjeun pikeun ngalereskeun carita anjeun!

Bisa waé hal anu paling penting ceuk Tuan Spacey nalika nutup, nyaéta:

Sareng émut ... éta anu nyandak résiko anu diganjar.

Carita anu nonjol nyaéta anu bénten, anu narik perhatian, anu nyambungkeun sacara émosional, anu tiasa dibagi-bagi. Naha éta carita anu anjeun ngahasilkeun?

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.