Naha Paringkat Kata Kunci Henteu Kedah Janten métrik Kinerja Utami Anjeun

Réngking keyword SEO

Henteu lami teuing ka tukang, strategi SEO sacara utami kalebet tina kéngingkeun rangking dina kecap konci. Kecap konci mangrupikeun faktor utami pikeun ngukur kinerja kampanye. Pembina halaman wéb bakal ngeusian situs ku kecap konci, sareng klien hoyong ningali hasilna. Hasilna, kumaha ogé, nunjukkeun gambar anu béda.

Upami tutorial SEO anjeun pikeun pemula kalebet nganggo alat Google pikeun milari kecap konci teras nempatkeunana dina halaman wéb di sapanjang, éta panginten jalan ka arah anu leres, tapi ngan ukur dugi ka hiji tingkat. Dina skenario anu ayeuna pikeun SEO, kecap konci mangrupikeun salah sahiji sababaraha métrik anu ngarah ka peringkat hadé halaman wéb anjeun.

Dina awalna, dina usaha SEO blog kuring sorangan, kuring ngalakukeun hal anu sami, isina keyword. Sareng éta sanés ngan ukur kasalahan anu kuring lakukeun anu ngarah kuring Kampanye SEO janten sia-sia. Ayeuna parantos ditaliti cukup kuring gaduh cukup ilmu pikeun ngabagi wawasan kuring ka anjeun sadayana sahingga anjeun jaga sadaya hal anu penting sateuacan anjeun ngaléngkah sareng SEO anjeun.

Sateuacan ngajantenkeun kecap konci, hayu urang teras-terasan, kumaha cara milarian Google. Beda sareng kapungkur nalika teh rangking anu langkung luhur dina SERPS bakal kusabab panggunaan kecap konci atanapi frasa konci, ayeuna, Google henteu pangkat konci. Google sanés ngarangkep hasilna numutkeun waleran, nyaéta, inpormasi naon anu pangguna hoyong sasari. Patalina sareng kecap konci dina pamilarian parantos mimiti turun kusabab kecap konci ngan ukur nekenkeun kana kecap-kecap anu diaksés ku pangguna, sanés naon anu aranjeunna hayang.

Google ngupayakeun nyayogikeun anjeun ku jawaban anu anjeun pikahoyong. Éta hartosna halaman tiasa waé pangkatna langkung luhur sanaos istilah pamilarian henteu aya pisan dina pedaran Meta atanapi dina kaca. Ieu di handap aya conto.
Cuaca SERP Google

hawa

Anjeun tiasa ningali kumaha hasilna luhur bahkan henteu satengah tina kecap dina frasa konci. Nya kitu, dina halaman wéb hasil luhur, kecap "hujan ” malah teu aya. Ieu nyaritakeun kumaha relevansi tina hasilna langkung penting pikeun Google tibatan ukur kecap konci.

Ieu ogé nyandak kami kana titik yén rangking kata kunci anu kuat hartosna henteu nanaon pikeun strategi SEO ayeuna. Paringkat kata kunci mangrupikeun hiji bagian tina prosés kana konvérsi. Kieu carana Google ngajelaskeunana dina blogna:

Peringkat ngan ukur hiji bagian tina prosés

Kituna, sateuacan anjeun kedah ngaluncatan kata kunci dina réngking halaman wéb anjeun kedah diindéks sareng tiasa dirayap. Komo saatos situs anjeun rengking, éta kedah nyugemakeun pamaksadan pangguna di tukang milarian sareng ngahontal tujuan bisnis anjeun. (Misalna unduhan, langganan email, jsb.)

 

Sumawonna panghasilan sareng kauntungan; kecap konci anu kuat henteu hartosna anjeun bakal gaduh jumlahna ageung patalimarga organik, tetep ningali alesan anu disebatkeun sateuacan sareng engké dina blog, sesah pikeun nyarios sabaraha patalimarga kecap konci anu bakal narik kana halaman wéb anjeun. Malah upami pamariksaan peringkat nunjukkeun hasil anu pikaresepeun, anjeun kedah waspada kanyataan yén data kecap konci anu anjeun tingali teu sampurna akurat. Pikeun ngajelaskeun alesan ieu, kuring ngan ukur tiasa nyandak sakedik kecap kanggo ngajawab, Personalization.

Hayu atuh ngajelaskeun ka anjeun kumaha personalisasi parantos mangaruhan hasil teangan sareng pamilarian dina cara nungkulan patalina kata konci nuju rangking dina hasil pamilarian.

Google gaduh seueur inpormasi kami, kalebet riwayat pamilarian urang, lokasi kami, demografi, alat anu kami anggo atanapi anu paling kami anggo, tingkah laku browsing kami, tempat anu seueur kami seueur sareng seueur kagiatan sanés dina platform anu sanés sapertos sakumaha Youtube.

Janten contona, upami kuring milarian pusat kabugaran di New Jersey, hasil paling luhur dina Google kuring nunjukkeun halaman wéb gim anu kuring atos didatangan sateuacanna.

Nya kitu, upami kuring milarian réstoran di Newark City tabuh 11 énjing, Google bakal ningali éta salaku jalma dina mobil mendakan réstoran pikeun tuang siang.

Ku alatan éta, pikeun nyaring hasilna, Google bakal nunjukkeun réstoran anu kabuka, ngaladénan tuang siang, sareng aya dina radius nyetir lokasi kuring ayeuna salaku hasil luhur.

Ieu ngan ukur dua conto; aya sababaraha hal anu sanés anu nyarioskeun kumaha Google henteu nganggo réngking konci, pikeun nempatan hasil.

Milarian dina sélulér ngagambar hasilna béda-béda dibandingkeun nalika milarian dina desktop. Nya kitu, Google sora narik hasil anu béda dibandingkeun sareng hasil Google ayeuna. Hasil luhurna ogé bakal robih upami anjeun nganggo panyungsi dina modeu samaran na.

Nya kitu, istilah pamilarian anu sami anu dilebetkeun di California kalér bakal narik hasil anu béda dibandingkeun upami éta diasupkeun di California kidul.

Kumargi kitu, sanaos anjeun sareng kuring nangtung silih gigir, hasil pamilarian urang bakal katingali béda-béda. Ieu kusabab alesan anu nyatakeun di luhur, nyaéta personalisasi.

summing Up

Sakumaha anu kuring lakukeun di awal, anjeun ogé tiasa mariksa épéktipitas kampanye anjeun ku milari kecap konci anu relevan teras ningali upami anjeun rengking dina halaman kahiji.

Teras anjeun bakal balik kana laporan pikeun ningali naon réngking rata-rata pikeun kecap konci anu anjeun sasaran.

Kami parantos ningali di luhur kumaha kecap konci sanés métrik anu relevan pikeun nangtoskeun kasuksésan bisnis anjeun online. Janten naon anu tiasa urang laksanakeun supados strategi SEO urang menonjol?

Hubungan Pentingna Pangluhurna

Pamakéan strategi SEO dinten ieu kecap konci buntut panjang. Kunaon Aranjeunna ngajantenkeun halaman anjeun sigana langkung aya hubunganana sareng mesin pencari maka éta peringkat langkung luhur pikeun jalma anu leres di tempat anu leres.

Réngking konci halaman wéb anjeun henteu janten masalah, sabab aya sababaraha rupa cara milarian jalma. Ogé, Google nunjukkeun hasilna masing-masing dumasar kana sajarah, lokasi, alat, sareng sajabana.

Tumuwuhna organik

Anjeun kedah mastikeun yén jumlah pengunjung anu sumping dina halaman anjeun ngalangkungan pamilarian organik ningkat unggal dinten, unggal bulan sareng unggal taun. Anjeun ogé kedah ati-ati yén anu datang sareng anu datang anyar ti jero pasar target anjeun.

Anjeun kedah ngarepkeun langkung seueur konversi ti para tamu anu sumping ngalangkungan pamilarian organik.

Ukur Konversi

Émut yén pangalaman milarian anjeun henteu ngagambarkeun hasil pamilarian calon nasabah anjeun. Éta sababna sanés mangrupikeun indikator kasuksésan kampanye SEO anjeun ogé henteu nyarioskeun halaman wéb anjeun bakal kéngingkeun langkung seueur konversi.

Fokus kana hasil, tujuan anjeun nyaéta pikeun telepon anjeun disada, kéngingkeun surat anu pinuh ku formulir kontak, atanapi tab pesenan anjeun pikeun nembongkeun pesenan énggal.

Maka ngan ukur anjeun tiasa nyatakeun kampanye anjeun suksés. Anjog ka dinya henteu gampang. Entong ragu naroskeun bantosan ahli pikeun ngawangun kampanye anjeun sareng ningkatkeun gim SEO anjeun nyalira.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.