Panilitian Kata Kunci Kedah Waler Patarosan ieu

20120418 203913

Kami parantos ningali seueur perusahaan ngalakukeun naon anu disebatna panalungtikan keyword sareng kuring reuwas kana seueur inpormasi anu aranjeunna sono nalika aranjeunna nuju mamatahan perusahaan ngeunaan kecap konci naon anu kedah dituju ku strategi pamasaran kontén na. Ieu sababaraha patarosan penting anu urang jawab

  1. Kecap konci naon anu ngajalankeun konversi? Upami anjeun henteu terang, kuring nyarankeun leveraging analytics leres sareng ngalaporkeun sahingga anjeun tiasa ngaidentipikasi kecap konci anu ngajalankeun bisnis ... sanés patalimarga. A kasalahan konci urang tingali ku seueur perusahaan mangrupikeun fokus kana kecap konci anu nyetir patalimarga tibatan kecap konci anu ngajalankeun bisnis. Diterangkeun sacara sah peryogi waktos - pastikeun anjeun méakkeun sumber daya éta kalayan bijaksana ku cara leres-leres kéngingkeun pangunjung anu ngagaleuh. Konsultan sering waé mendakan kecap konci anu ngagaduhan jilid anu ageung. Kacuali anjeun ngajual iklan dina situs anjeun, anjeun kedah langkung ti kunjungan - anjeun peryogi bisnis
  2. Naon kecap konci anu anjeun ayeuna pangkat? Kusabab perusahaan nyéépkeun waktos pisan pikeun nganalisis patalimarga, aranjeunna sering sono kana kecap konci anu aranjeunna henteu pangkat saé tapi bisa jadi. Identipikasi kecap konci sareng halaman anu nuju dikubur dina rangking mangrupikeun kasempetan utama pikeun tweak halaman éta sareng kénging pangkat anu langkung saé kalayan. Kami ngamanpaatkeun Semrush pikeun milarian halaman sareng kecap konci anu kami pangkat. Urang teras ngaoptimalkeun halaman éta sareng sering kéngingkeun jajaran sareng patalimarga anu saé.
  3. Topik pusat naon anu tiasa dikategorikeun kecap konci anjeun? Kaca dina situs anjeun tiasa pangkat pikeun puluhan kombinasi kecap konci. Penting pikeun ngartos éta topik konci kecap konci anjeun tiasa disaluyukeun sareng cocog sareng halaman wéb sareng organisasi. Naha hirarki situs anjeun cocog sareng hirarki kata kunci anjeun? Upami henteu, aya kamungkinan janten ngawangun halaman sareng bagian tina situs anu fokus kana patalimarga pamilarian organik. Kami sering nyarankeun sababaraha halaman badarat organik anu fokus kana kecap konci tibatan produk atanapi jasa perusahaan. Éta halaman ngajalankeun pangkat, patalimarga, sareng konvérsi. WordStream ngagaduhan alat konci dimana anjeun tiasa nempelkeun 10,000 kecap konci kana éta sareng éta bakal dikategorikeun pikeun anjeun.
  4. Kecap konci naon anu anjeun kedah bersaing? Sababaraha kali, persaingan anjeun kéngingkeun patalimarga anu anjeun tiasa ... upami anjeun terang naon anu aranjeunna réngking anu sanés anjeun. Ogé, seueur kecap konci panginten moal mungkin pikeun ngahontal réngking anu hadé. Naha anjeun bersaing dina kecap konci anu anjeun moal kéngingkeun? Deui, Semrush parantos janten pilihan alat urang pikeun ieu. Urang tiasa ningali domain anu bersaing sareng teras marios kecap konci anu dipeunteun ku persaingan pikeun ningali naha urang ngagaduhan lolongkrang dina strategi kontén urang.
  5. Naon kecap konci anu anjeun tiasa ngahasilkeun kontén anu bakal ngahasilkeun rangking sareng patalimarga? Teu kunanaon ngahasilkeun daptar sajumlah kecap konci sareng frasa sinonim ... tapi frasa naon anu anjeun tiasa nyerat tulisan blog, halaman badarat organik, infografis, whitepaper, ebook, presentasi sareng video dina ayeuna éta bakal ngahasilkeun hasil langsung? Kami henteu percanten panilitian kata kunci leres-leres tuntas kecuali upami anjeun nyayogikeun saran kontén sasarengan analisis. Milarian kecap konci buntut panjang (volume handap, relevan pisan) parantos langkung gampang dianggo WordStream.

Ku jalan kitu, upami anjeun teu acan ningali antar muka pangguna anu nembé ningkat tina Semrush, éta luar biasa:
semrush

Urang condong ngagunakeun Semrush pikeun analisis terhingga sareng WordStream pikeun pamanggihan panjang sareng katégori kata kunci. Panyingkepan: The Semrush tautan dina tulisan ieu nyaéta tautan afiliasi kami.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.