Entong Ngan Fokus kana Tip tina gunung es SEO

gunung es

gunung esSalah sahiji perusahaan SEO biasa ngagaduhan poto gunung es dina halaman halaman na. Abdi resep analogi gunung es nalika ngeunaan optimasi mesin pencari. Paguneman anyar anu urang gaduh sareng klién perkawis balikna kana anggaran Optimasi Mesin Search na ngayakeun sababaraha masalah yén aranjeunna ngan ukur kéngingkeun sababaraha pengunjung unik dina taun kamari frase keyword kami nargétkeun, promosi sareng ngalacak.

Kata kunci na rada unik sareng kuring henteu ngagaduhan ijin kanggo ngabagi…. tapi dina marios ka aranjeunna analytics, aranjeunna éta ngan ukur kénging sababaraha kunjungan ... kanggo éta keyword pasti. Nanging, aya sakitar 200 kunjungan per bulan pikeun milarian kata konci anu sateuacanna sateuacan urang damel dina optimalisasi. Saatos program SEO suksés anu nyandak aranjeunna ka # 1, éta tumuh janten langkung ti 1,000 kunjungan per bulan. Kata kunci ku nyalira ngan ukur ngahasilkeun sababaraha kunjungan sateuacan sareng puluhan saatos. Klién ngan ukur ngukur istilah anu pasti sareng henteu sadayana patalimarga anu aya hubunganana sareng hubunganana.

Aya 266 istilah kecap konci anu aya hubunganana yén palanggan nuju kéngingkeun lalu lintas sateuacan program. Éta naék kana 1,141 frasa konci anu aya hubunganana yén aranjeunna kéngingkeun patalimarga dina promosi pos sareng optimasi. Éta 1,141 pamilarian kata kunci patali nyababkeun langkung 20,000 pangunjung énggal kana situs. Nalika anjeun ngitung deui dina yen investasi, éta rada meunang. Éta istilah katelah kecap konci panjang-buntut, sareng kadang aya langkung seueur palanggan, artos sareng kasempetan di ditu tibatan merjuangkeun éta kalayan persaingan dina kecap konci jilid.

Intina nyaéta SEO henteu resep mésér kecap konci kalayan PPC. Milarian organik gaduh kasempetan pikeun ngembangkeun patalimarga anjeun ngalangkungan jaringan jaringan frasa konci anu aya hubunganana. Ieu kritis dina strategi search engine anjeun. Upami sadayana pokus anjeun dina ujung gunung es, anjeun nuju henteu merhatoskeun jumlah lalu lintas anu langkung luhur anu istilah pamilarian anu aya hubunganana sareng anjeun.

Strategi sanés anu janten masalah ieu nyaéta milarian lokal. Highbridge nembé ngalaksanakeun Inok SEO dina perusahaan berbasis jasa anu dioperasikeun sacara nasional. Promosi, konténna, hirarki situs - strategi SEO sadayana - ngan ukur sasaran istilah-istilah jasa umum tanpa géografi.

Pesaingna tuang tuangeunana - kénging saratus kali patalimarga sabab para pesaing calakan nargétkeun géografi sakumaha agrésif sakumaha topik jasa. Nalika perusahaan ieu damel sareng aranjeunna Konsultan SEO, géografi bahkan henteu muncul dina paguneman kusabab jilid milarian na henteu signifikan. Profesional SEO fokus kana ujung gunung es ... sareng sono 90% + tina maluruh kecap konci géograpis anu langkung alit.

Perusahaan aya masalah ... aranjeunna ngagaduhan seueur landasan pikeun dicobian upami aranjeunna ngarepkeun janten pamimpin dina milarian anu aya hubunganana sareng jasa. Kanyataanna nyaéta milarian lokal nyaéta istilah primér nalika milarian jasa daérah. Anjeun moal milarian "nyeuseuh mobil" di Google… anjeun badé milarian lingkungan atanapi kota salian ti "nyeuseuh mobil". Teu aya seueur seueur milarian "nyeuseuh mobil Albuquerque" ... tapi tambihan unggal kota di Amérika Serikat nganggo nyeuseuh mobil sareng éta jumlah BESAR.

Henteu kunanaon ngarahkeun strategi dina ujung gunung es, ukur, monitor, sareng ngaoptimalkeunana. Nanging, tong hilap anjeun ngan ukur ngagarap tip!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.