Agénsi peryogi Buku ieu dina Méja Kopi na

Mangtaun-taun ka pengker kuring angkat ka bos kuring, anu kuring pikir, mangrupikeun ideu anu luar biasa pikeun naekeun iklan digolongkeun garasi. Ngawangun aplikasi online dimana palanggan tiasa mendakan bumi sareng nyusun sadinten kunjungan penjualan garasi. Di antawisna, pangiklan tiasa nempatkeun kupon atanapi dua kanggo tuang siang atanapi kopi.

Rute anu direncanakeun bakal nyayogikeun penjualan garasi kalayan langkung seueur waktos sareng kirang waktos nyetir. Sugan aranjeunna tiasa nyaring dumasar kecap konci, jarak, waktos, sareng sajabana boss kuring panginten ideu éta ngagaduhan jasana sareng kuring indit sareng kéngingkeun sababaraha tanda petik (handapeun $ 10k dina waktos éta).

Éta ditolak kusabab biaya.

Ieu Dipaéhan Ideu sareng éta ngaganggu kuring salami 5 atanapi 6 taun éta ngageleger dina sirah. Poé éta bakal diwangun, kuring badé ngaluarkeun cai panon terang yén kuring tiasa janten bagian tina hal anu istiméwa (kalayan seueur aplikasi praktis anu sanés). Dinten ayeuna kuring ngahuleng napas lega sabab tungtungna didaptarkeun dina buku énggal ...
ditelasan_ideas_logo_big

Abdi nampi buku hardcover (diwangun kalayan Blurb) dinten ieu dina surat sareng éta leres-leres ngajentul. Seni ngeunaan desain buku, kualitas publikasi, sareng ideu dina buku ngajantenkeunana janten salah sahiji buku anu paling berharga anu kantos kuring nempatkeun dina méja kopi kuring. Unggal agénsi kedah ngagaduhan salinan!

Pers pers resmi dina Dipati Gagasan kaluar minggu ieu sareng sora sora atos angkat! Abdi ngahargaan anjeun sora pikeun Maple Penjualan Garasi! Éta mangrupikeun kahormatan pikeun dipilih kana 50 ideu akhir pikeun buku - Abdi aya di perusahaan sababaraha bakat kreatif anu luar biasa.

2 Komentar

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.