Téori Cium Saé Sampurasun: Lima Kabiasaan anu Ngabeberah tina Perusahaan

0977684806.01. SCMZZZZZZZ V44661370Kamari, kuring réngsé maca Starfish sareng Lancah: Kakuatan Anu Teu Terkendali tina Organisasi Tanpa Pamimpin. Upami kuring pangkat éta, éta tiasa 3 atanapi 4 tina 10. Éta gancang dibaca sareng pesen di tukangeun éta tepat waktuna sareng penting pisan. Dina sagala kajujuran, sanaos, éta tiasa diterbitkeun salaku kertas bodas sareng pangaruhna sami. Éta henteu aya salahna panulis ... ngan éta buku mangrupikeun papanggihan sareng panguatan. Éta sanés buku tindakan.

Buku Bob Prosen, Téori Ucup Good Bye cukup sabalikna. Pas kuring nyokot buku ieu, kuring asa siga kaluar tina eskalator sareng kana kapal rokét. Kuring ngan ukur ngaliwatan pangenalan sareng parantos aya inpormasi anu berharga. Ieu anu ngagoda - lima kabiasaan ngalumpuhkeun anu ngagaduhan perusahaan sareng organisasi sina gancang:

  1. Henteu jelas tina pitunjuk anu jelas
  2. Kurangna akuntabilitas
  3. Ngarasionalkeun kinerja anu handap
  4. Perencanaan gaganti tindakan
  5. Kaganggu kana résiko sareng robih

Ummm… aduh! Bob ngan ukur nyimpulkeun kagorengan kuring anu beuki tumuh sareng padamelan. Kuring damel pikeun dunungan anu hadé, suksés éta ngembang kawas gélo. Langkung seueur padamel sareng promosi, sigana urang langkung laun. Bob henteu terang nanaon tentang perusahaan kami tapi anjeunna leres-leres nancebkeunnana! Ieu anu justru hal-hal anu ngalambatkeun urang yén urang kedah langsung ngarobah.

Kuring ngalirkeun sababaraha salinan buku ieu ka sababaraha jalma dina organisasi. Kuring miharep aranjeunna parantos ngalaksanakeun perkenalan ogé! Abdi henteu sabar pikeun ngagali sésa buku ieu. Buku henteu museur kana kabiasaan ngalumpuhkeun ieu, éta museur kana naon anu diperyogikeun pikeun ngarobih organisasi sareng mindahkeun éta dina arah anu bener!

Kuring yakin kuring bakal ngabagi langkung seueur tina buku ieu sareng anjeun dina sababaraha minggu ka payun. Nyandak salinan tina Teori Cium Good Bye ku Bob Prosen ku kituna urang tiasa ngabahas babarengan.

7 Komentar

  1. 1

    Wah, siga perusahaan anu kuring damel ayeuna. Sigana salaku parusahaan dimimitian tumuwuh tina leutik inovatif ka pertengahan ukuran parusahaan ka leuwih ti lingkungan Perusahaan, Éta 5 kabiasaan janten sadayana umum.

  2. 2

    dang. perpustakaan lokal abdi teu gaduh eta.

    Abdi 100% sareng anjeun dina luhureun éta 5. Kaula bade ngaliwatan "hayu urang malire pos mortem panungtungan urang jeung ngulang masalah anu sarua" dina ngamimitian abdi ayeuna. uih.

    • 3

      Metot, engtech. Kami sieun pisan kana kasalahan anu terakhir anu kami lumpuh dina mode perencanaan. Minggu ti sékrési sareng kami masih ngabantah fitur sareng fungsionalitas. Teu damang pisan. Di hiji perusahaan, salah sahiji bos pangsaéna anu kuring kantos nyebatna "Analysis Paralysis".

      Sakapeung anjeun ngan ukur kedah maju. Pikeun titik anjeun, sanajan, anjeun teu bisa saukur mindahkeun tanpa nyaluyukeun!

  3. 4

    Kuring miharep kuring resep maca (lian ti artikel blog) Abdi henteu tiasa nyandak sareng ngabéréskeun buku pikeun nyalametkeun kahirupan kuring.

    ~ BittBox

    • 5

      buku anu outlet kreatif kuring jeung maranéhna bener ngetok kana imajinasi kuring. Kuring sok resep maca - biasana kusabab kuring tiasa ngalarapkeun naon anu kuring diajar kana naon anu kuring lakukeun.

      Tangtosna, kreativitas sigana sanés sarat utama pikeun padamelan anu kuring laksanakeun (sanaos éta mangrupikeun inti). Anjeun, tangtosna, parantos dididik sareng ngalatih diri anjeun dina kréativitas - janten kuring nyangka muka buku panginten sanés sumber anu pangsaéna pikeun anjeun. Éta mangrupikeun sudut pandang anu pikaresepeun, Bitt! Dupi anjeun gaduh toko kreatif séjén?

      Abdi nyobian ngadamel 1 tina 5 buku janten fiksi supados henteu kakubur dina materi kapamimpinan, teknis, sareng pamasaran. Abdi telat kana éta ayeuna!

  4. 6
    • 7

      Saé! Sakedik bentang laut humor! Kuring sieun yén motong sirah bakal maéhan urang pasti. Ironisna, sanajan urang boga ieu 5 masalah ngurus, éta sirah nyaeta saha kuring boga paling iman dina nyieun parobahan diperlukeun.

      Hanjakalna, kuring henteu dina posisi otoritas pikeun leres-leres ngadamel parobihan janten langkung hese pikeun kuring. Kuring nyoba nyieun bédana, sanajan!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.