Abdi ngagaduhan Verizon PPC 6700 yén kuring bakal resep ngalakukeun ieu ka…

nonton video. Anjeun kedah bogoh ka Markku, utamina usaha ngalungkeun gaya diskus! Hatur nuhun ka Phil Schwarzmann di Nokia pikeun ngawartosan kuring ngeunaan pidéo viral anu pikasieuneunana!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.