KosmoTime: Nyiptakeun Tugas Anu Nyayogikeun Waktos Dina Kalénder Anjeun

Manajemén Waktos KosmoTime

Salaku mitra di agénsi damel sareng perusahaan perusahaan, dinten-dinten kuring kabur sareng kalénder kuring kalebet - mumbul tina penjualan, kana strategi, nangtung, mitra, sareng rapat réncang teu lirén-lirén. Diantara sadaya telepon éta, kuring kedah leres-leres ngalaksanakeun padamelan anu kuring parantos komitmen ku palanggan ogé!

Hiji hal anu kuring kantos lakukeun sacara pribadi nyaéta saderhana waktos diblokir dina kalénder kuring pikeun mastikeun kuring tiasa ngalaksanakeun tugas kuring sareng dikomunikasikan ka klien kami. Nalika blok kuring datang, kuring ningali kertas kuring anu percanten sareng mimitian ngarontok tugas-tugas anu luar biasa.

Manajemén Waktos KosmoTime

KosmoTime mangrupikeun aplikasi manajemén waktos anu ngabantosan para profesional ngalaksanakeun padamelan ku nempatkeun tugas dina kalénder kalayan fitur pamblokiran selingan otomatis. KosmoTime mangrupikeun tautan anu leungit antara ngalaksanakeun padamelan anjeun, ngajajarkeun éta sareng kalénder anjeun, sareng mastikeun yén henteu aya gangguan nalika anjeun ngalaksanakeunana.

  • Kumpulan Tugas Anjeun - pancén seringna mikro-léngkah pikeun proyék anu langkung ageung. KosmoTime ngamungkinkeun anjeun ngolompokkeun tugas anjeun teras ngajadwalkeun waktos kanggo mastikeun proyék na tiasa réngsé.
  • Meungpeung Sadaya Gangguan - KosmoTime nutup tab anjeun sareng mareuman bewara Slack anjeun nalika anjeun ngamimitian tugas anjeun. Sakali anjeun parantos réngsé, KosmoTime sacara opsional bakal muka deui sadaya tab sareng bewara
  • Tambihkeun Tugas ti Chrome - KosmoTime ngamungkinkeun anjeun tetengger URL naon waé sareng ngajantenkeun janten Tugas dina hiji kali klik tina Google Chrome. Anjeun teras tiasa masihan kana Sprint sareng ngalakukeun dina waktos anu pas, dina fokus anu leres.
  • Cagar Kalénder anjeun - KosmoTime ngahijikeun langsung sareng kalénder Microsoft atanapi Google anjeun. Tambihkeun tugas atanapi blok tugas, sered kana kalénder anjeun, sareng anjeun tiasa manjangkeun waktos kanggo ngahalangan waktos anu diperyogikeun pikeun ngalaksanakeun padamelan anjeun.

kosmotime

Tujuanana KosmoTime nyaéta ngaktipkeun pangguna pikeun ngahontal poténsi produktivitas pinuh, sareng dina prosés pulih kendali waktos sareng raos kabébasan. s

Ngadaptarkeun KosmoTime

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.