Krisp: Batalkeun Latar Noise Dina Telepon Konperénsi Anjeun

Pembatalan Noise Latar Krisp AI

Minggu abdi pinuh ku rekaman podcast sareng telepon konperénsi. Sigana langkung sering tibatan henteu, telepon-telepon ieu ngagaduhan sababaraha jalmi di ditu anu henteu mampuh mendakan tempat anu sepi. Jujur nyababkeun kuring gélo.

Enter Krisp, platform anu ngirangan noise latar. Krisp nambihan lapisan tambihan antara mikropon fisik / spéker sareng aplikasi konperénsi anjeun, anu henteu ngantep aya noise ngalangkung.

Dumasar kana 20,000 sora anu béda, 50,000 speaker, sareng 2,500 jam audio, Krisp diajar sareng ngembangkeun jaringan saraf anu disebat krispNet DNN. Aranjeunna ditingkatkeun deui ku nambihan urang saos rusiah, sareng hasilna nyaéta ngolah audio magis anu tiasa mikawanoh sareng ngaleungitkeun noise naon waé.

Krisp ogé sentris privasi, ogé, sabab sadaya pamrosésan audio kajadian langsung dina alat anjeun.

Dimana Pembatalan Noise Latar Nya Mangpaat:

  • professional damel ti bumi atanapi tempat damel umum
  • Guru online tiasa ngaraosan kelas jauh produktif sareng murid anu bébas
  • Podcasters tiasa ngarekam podcast bébas noise-kualitas luhur pikeun pemirsa anjeun
  • Tim jauh tiasa gaduh rapat tanpa sora
  • Pusat panggero tiasa ningkatkeun produktivitas agén nalika aranjeunna damel ti bumi (HBA) atanapi ti kantor terbuka

Krisp tiasa dikintunkeun sacara aman dina tingkat perusahaan atanapi diintegrasikeun kana platform sareng alat anjeun nganggo SDK na. Nyatana, perangkat lunak téknologi sora Krisp® AI anu dikawasa dilebetkeun kana langkung ti 100 juta alat sareng parantos ningkat langkung ti 10 milyar menit komunikasi sora.

Unduh Krisp Gratis

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.