Kroger Chefbot: Kasus Guna Anu Saé Dina Nyayogikeun Nilai dina Média Sosial sareng Téknologi Bot

Kroger Chefbot Bot

Kroger mangrupikeun ranté supermarket lokal anu kuring resep pisan. Aranjeunna nawiskeun pangiriman bumi, jemput, pamariksaan diri, scanner Checkout, sareng seueur deui. Perusahaan sadar yén nyayogikeun duanana nilai jeung layanan palanggan anu paling penting pikeun kasuksésan organisasi naon waé.

Téknologi, tangtosna, mangrupikeun cara pikeun nampung ieu. Éta henteu hartosna yén jalma sareng prosés henteu janten masalah, éta ngan ukur hartosna yén inpéstasi pikeun masihan nilai ka konsumén anjeun tungtungna mangrupikeun investasi dina persépsi mérek anjeun.

Ngenalkeun Kroger Chefbot

Inovasi panganyarna aranjeunna leres-leres asik ... di Kroger Chefbot. Kieu kumaha jalanna:

  1. Semprot poto kadaharan anjeun sayogi.
  2. Tweet poto anjeun ka @KrogerChefbot
  3. Bot bakal ngintunkeun deui resep anu ngeunah!

Dimekarkeun dina kemitraan sareng agénsi kreatif sareng média terpadu 360i, sareng mitra téknologi Labs kopi Kroger's Chefbot nyayogikeun solusi percakapan anu ramah pikeun pangguna pikeun putus tina rutinitas tuangeun biasa sareng limbah tuangeun di bumi anu teu dihoyongkeun — tantangan umum pikeun seueur kulawarga anu teras-terasan ngaraosan langkung seueur tuang sasarengan di bumi.

maké Clarifai, Chefbot's AI nganalisa poto pikeun mikawanoh ampir 2,000 bahan, muka konci 20,000 resep Kroger pikeun pangguna pikeun masak. 

Pangalaman Chefbot kalebet sababaraha titik touch, nawiskeun hubungan sosial anu pikaresepeun ngalangkungan Twitter anu dipasangkeun sareng Kroger.com integrasi e-commerce. Kana waktosna ku wawasan anu dipelajari, pangakuan pangan sareng téknologi milarian resep Chefbot bakal mekar sareng ningkat, ngamungkinkeun kamungkinan alat anu kuat ieu maju.

Janten Kumaha Saé Chefbot Gawé?

Éta jalan lumayan lah! Tangtosna, kuring nyobian ngalungkeun curveball ku sababaraha bahan anu anéh ti heula ... anu henteu saé pisan! Kanggo tés anu kadua anu kuring lakukeun, kuring nempatkeun saku hayam beku sareng medley beku dina méja teras dikirim.

Abdi nampi réspon gancang:

Nalika kuring némbalan, OKÉ:

Hasilna aya sababaraha hébat ideu resep! Upami anjeun nitpicking ... anjeun panginten nyarios yén sacara téknis sanés brokoli anu kuring kagungan kantong. Leres ... sareng kuring panasaran naha, tibatan, Kroger tiasa nganggo pangenal karakter salian ti pangakuan gambar pikeun nyebrangan bahan-bahan sareng produk anu asli anu tiasa kalebetkeun kana resep.

Jalan anu mana waé, éta jasa hébat. Sareng, henteu diragukeun yén éta ngagaduhan Kroger sababaraha kasadaran mérek ogé sababaraha aprésiasi pikeun ngabantosan. Abdi tukang masak anu leueur ... janten mugia éta bakal ngabantosan kuring ningkatkeun!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.