Gelembung, Refleksi - ayeuna Cahaya Sakuliling!

Saatos ngabatalkeun téma lami kuring, téma standar Kubrick mimiti tuwuh dina kuring ... éta bersih sareng saderhana. Saatos gaduh sakedik ngeunaan ribbing ngeunaan téma panungtungan kuring (pisan, pisan, pisan ngaropéa alias diretas anaconda téma) putus sareng WordPress 2.1, kuring didorong pikeun janten téma anyar sareng gancang.

Sugan anu paling parah (atanapi pangsaéna) ribbing anu kuring candak nyaéta ku blogging pro John Chow, Anu nyandak waktos ti na moguling pikeun datang ka blog sareng masihan kuring waktos sesah. Nuhun Kang John! Kuring seuri seuri.

Philips AmbilightAbdi ngaraos rada saé ngeunaan blog wengi ayeuna. Sigana mah kuring badé ngamimitian kagila-gilaan ageung pikeun Wéb 3.0 ... cahaya sakitar. Gelembung pisan Terapan sababaraha taun ka pengker sareng sababaraha taun ka pengker mangrupikeun pantulan Web 2.0 anu kawéntar. Kalayan cahaya sakitar anu kabetot ku LCD sareng set HDTV anyar (anjeun kedah ngalaksanakeun hal-hal tetep harga dugi ka dinya), kuring henteu ragu yén éta salajengna hal badag on web.

Anjeun ngadangukeun dieu, folks! Kuring nampilkeun anjeun téma WordPress Kubrick Blue Ambient Glow. Kuring ngan saukur ngaganti sadaya gambar, nambihan sababaraha deui, sareng nyabit-nyabit sababaraha kode dina header kanggo nyéépkeun rohangan pikeun bilah menu anu kuring tambihan. Kuring ogé kedah ngalakukeun sababaraha modifikasi CSS. Kuring parantos ningali situsna di IE7, Firefox 2 (Mac sareng PC)… dugi ka saé pisan. Upami éta henteu saé di IE6… eh, angkat unduh pangotéktak anu langkung énggal! Aranjeunna masih bébas!

🙂

Kuring masih pajoang sareng sababaraha plugins anu 'nyebatkeun' aranjeunna siap 2.1 tapi aranjeunna ngonci situsna. Kuring bakal neraskeun ngarobih sareng ngembangkeun situs éta pikeun kamulyaan na sateuacanna. Kedah sabar!

14 Komentar

  1. 1
  2. 3
  3. 5

    Abdi resep ieu katingalina langkung saé! Sigana mah kuring tiasa mendakan hal dina situs langkung gancang (ku ngan ukur hal-hal panonna).

    BTW, naha anjeun sadar yén anjeun ayeuna ngadorong TV Philips (ngalangkungan Ad-sense) 🙂 Sareng tulisan anu munggaran aya hubunganana nyaéta "Jet Blue digugat ku pilot Muslim" LOL. Saur kuring "Biru" micu éta artikel anu aya hubunganana ...?

  4. 7
    • 8

      Nuhun, Sterling. Abdi nganggo Koméntar Threaded Brian. Éta henteu goréng teuing. Kuring kedah masang plugin 'langganan koméntar' anu sanés anu tiasa dianggo ... sareng kuring kedah ngarobih éta pikeun sateuacanna mariksa formulir langganan.

      Kuring tiasa ngalakukeun hiji deui sareng éta nambihan kotak centang pikeun nyimpen inpormasi dina cookie.

      Doug

  5. 9

    Naon anu anjeun hartosna cahaya sakitar?

    Monitor kuring kedah rusak.

    Kuring ningali lulugu gradién sareng batesan biru….

    mmmhh .. Biru…. bodas…. colts… Sigana mah kuring ningali pola.

    :)

    • 10

      Hai Graydon,

      Éta sanés mangrupikeun wates biru, éta mangrupikeun pangaruh bulu dina grafik pikeun ngajantenkeun siga lampu anu ngadasarna. Rada kabur.

      Buka Colts!

  6. 11

    Gelembung ... Refleksi ... Tapi kumaha upami anu kawéntar "Turun Kalangkang"? Éta anu ngamimitian sadayana!

    Abdi émut koméntar anu dilakukeun ku batur dina kuliah deui; "Upami kuring ningali kalangkang sépak anu sanés, abdi badé angkat." Sakapeung, wengi sareng wengi, kuring heran naha anjeunna masih ngaraos gering.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.