Kumaha Ngabéréskeun Usaha Anjeun Tanpa Kaleungitan Lalu Lintas

rebrand

Henteu seueur perusahaan gaduh sadayana terang nalika aranjeunna ngaluncurkeun halaman wébna. Sabalikna, ampir 50% usaha leutik bahkan henteu gaduh halaman wéb, sumawonna gambar mérek anu aranjeunna hoyong ngembangkeun. Warta anu saé anjeun henteu kedah ngagaduhan éta sadayana terang langsung tina kalong. Nalika anjeun nembé ngamimitian, hal anu paling penting nyaéta anu pasti - pikeun ngamimitian. Anjeun teras gaduh waktos kanggo ngarobih sareng ngarobih nami. Salaku CMO tina Domain.ME, operator nami domain .ME pribadi, kuring nyakseni proyék-proyék rebranding alit sareng ageung unggal dinten.

Anu nyababkeun proyék-proyék ieu beda-beda. Sababaraha urang dipaksa waé pikeun ngarobih nami mérek na dina ngahiji, atanapi éta tiasa aya hubunganana sareng gambar mérek ayeuna, sareng sababaraha perusahaan ngan ukur hoyong ékspérimén!

Henteu masalah naon sababna, hiji hal anu pasti - anjeun hoyong ngajaga usaha anjeun ngalaksanakeun penjenamaan deui. Tapi kumaha anjeun tiasa ngajaga palanggan biasa anjeun ngalangkungan panto nalika anjeun ngarobih tanda, nami, warna, sareng naon waé anu bakal aranjeunna kenal?

Éta konci pikeun ngajantenkeun palanggan anjeun bagian tina rebranding anjeun. Dursasana sareng eupan balik konstan ti pemirsa anjeun mangrupikeun faktor anu paling penting pikeun transisi anu suksés. Saenyana, pangacara brand anu paling satia anjeun bakalan janten grup tés pikeun tampilan anyar anjeun. Dangukeun aranjeunna, laksanakeun polling upami anjeun yakin anjeun tiasa nampi sababaraha eupan balik produktif, sareng ngantepkeun aranjeunna leres-leres janten bagian tina bisnis anjeun. Jalma ngahargaan aub sareng aranjeunna langkung condong nyarankeun sareng ngadukung mérek anjeun upami aranjeunna karaos aranjeunna parantos ngabantosan anjeun ngawangun éta ti heula.

Kumaha upami Halaman Wéb kuring?

Ngajaga patalimarga sareng réngking anu anjeun hasilkeun dina prosés rebranding sareng ngarobih nami domain anjeun pasti tangguh. Nyiapkeun diri pikeun kanyataan yén anjeun pasti bakal kaleungitan sababaraha pengunjung (sareng sababaraha penjualan ogé) kusabab usaha ieu. Nanging, hasil akhirna tiasa ngajantenkeun sadayana sareng transisi anu panginten tiasa ngirangan karusakan. Lima aturan ieu bakal ngamimitian:

  1. Terang sumber patalimarga anjeun - Anjeun peryogi tinjauan anu lengkep ngeunaan dimana patalimarga anjeun ayeuna datang (inpormasi ieu gampang diakses liwat Alat Google Analytics anjeun). Perhatoskeun pisan kana saluran anu nyetir pangunjungna - sareng leres-leres mastikeun yén pamirsa masing-masing diinpormasi ngeunaan rebranding sareng domain robih. Candak waktos pikeun ngembangkeun strategi anu bakal sasaran saluran khusus ieu sareng ngawartosan aranjeunna ngeunaan parobihan saharita sareng efektif.
  2. Tetep datang dina kaca anu sami - Kantos nguping ngeunaan 301 alihan? Pangunjung situs ieu alihan kana URL anu sanés tibatan anu asalna lebet kana panyungsi atanapi diklik tina daptar hasil pamilarian. Ieu ngabantosan pastikeun konsumén anjeun anu mimitina henteu sadar ngeunaan rebranding sareng parobihan domain anjeun bakal disetir ka situs anyar anjeun. Saatos anjeun ngahasilkeun laporan backlink sareng netepkeun sumber mana anu nyebatkeun halaman wéb anjeun, anjeun bakal hoyong mastikeun sadayana URL éta nunjuk ka alamat wéb anyar anjeun. Anjeun panginten hoyong nyewa ahli propésional pikeun léngkah ieu.
  3. Narik colokan - Saatos anjeun mariksa sadayana dua kali sareng pemirsa anjeun parantos leres diinformasikeun ngeunaan transisi, léngkah salajengna nyaéta ngaluncurkeun halaman wéb anyar anjeun. Dina titik ieu, anjeun bakal hoyong akun Google Analytics sareng Search Console anjeun nyambung kana domain anyar anjeun. (Pariksa Douglas daptar parobihan domain di dieu!) Henteu ngan éta, tapi anjeun ogé kedah ngajaga mérek lami tetep dina meta tag sareng salinan téks tina aset énggal anjeun supados mesin pencari tiasa ngaidentipikasi sareng ngaindéks parobihanna leres.
  4. Anyarkeun tautan & daptar - Sakabéh diréktori bisnis anu nampilkeun situs anjeun kedah diénggalan - sareng upami anjeun parantos nanem modal dina SEO lokal sareng ngagaduhan ratusan tautan dina diréktori bisnis sapanjang internét, éta bakal nyéépkeun waktos. Backlinks, sapertos anu aya dina diréktori bisnis, mangrupikeun indikator pikeun aya hubunganana sareng ayana anjeun dina wéb. Ngahontal situs wéb anu parantos ngaitkeun ka anjeun kapungkur sareng nyungkeun aranjeunna ngalihkeun tautan kana URL anyar anjeun sahingga anjeun teras-terasan ngalakukeun hasil dina search engine.
  5. Ngamajukeun, ngamajukeun, ngamajukeun - Ngungkit PR, posting tamu, pengumuman email, PPC sareng sadaya saluran pamasaran digital anjeun pikeun masihan terang yén masarakat aya di dinya sareng gambar sareng domain anu énggal. Beban ieu bahkan panginten anjeun kéngingkeun sababaraha arahan anu seger, sareng éta pasti bakal ngabantosan mesin pencari pikeun ngaindéks inpormasi anjeun sareng ngajukeun perobihan anjeun leres. Proyék rebranding tanpa kampanye pamasaran ngan saukur runtah, janten gumantung kana investasi éta ogé.

Parobihan normal dina dunya bisnis pikeun perusahaan énggal sareng perusahaan énggal. Nyaho kumaha salamet sareng mekar ngalangkungan parobihan éta penting pisan, janten usaha anu langkung seueur pikeun nampilkeun usaha anjeun ku cahaya anu pangsaéna.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.