Kumaha Mésér Ngaran Domain

Kumaha Milarian, Milih, sareng Mésér Ngaran Domain

Upami anjeun nyobian mendakan nami domain pikeun mérek pribadi, bisnis, produk, atanapi jasa anjeun, Namecheap nawiskeun pamilarian anu hadé pikeun milarian:

Milarian domain mimitian ti $ 0.88

Powered by Namecheap


Tip Pikeun Milih Ngaran Domain

Ieu pendapat pribadi kuring pikeun milih nami domain:

  • Pondok langkung saé - langkung pondok domain anjeun, langkung berkesan sareng langkung gampang diketik janten cobi nganggo domain pondok. Hanjakalna, kaseueuran domain dina 6 karakter parantos lami ditangtoskeun. Upami anjeun teu tiasa mendakan hiji nami pondok, kuring bakal nyobian tetep jumlah suku kata sareng kecap sahenteuna ... deui, pikeun nyobaan tetep berkesan. Salaku conto, Highbridge dibawa ka unggal domain tingkat luhur, tapi kami mangrupikeun perusahaan konsultasi janten kuring tiasa mésér duanana Highbridgekonsultasi jeung highbridgekonsultan ... nami domain panjang kalayan seueur suku kata, tapi émut sabab ngan aya dua kecap.
  • TLD anu béda ditampi - Paripolah teras-terasan robih perkawis pangguna dina Internét sareng panggunaan nami domain. Nalika kuring milih domain tingkat luhur .zona (TLD), sababaraha urang nyarankeun kuring supaya ati-ati… yén seueur jalma panginten henteu percanten ka TLD éta sareng pikir kuring mangrupikeun jenis situs jahat. Kuring milih éta kusabab kuring hoyong martech salaku domain, tapi sadaya TLD anu sanés parantos dicandak. Dina jangka panjang, kuring pikir éta mangrupikeun léngkah anu hébat sareng patalimarga kuring jauh pisan janten pantes pisan. Terus diémutan yén nalika aya anu ngetik domain tanpa TLD, aya urutan urutan usaha ... upami kuring ngetik martech sareng pencét enter, .com bakal janten usaha anu munggaran.
  • Nyingkahan tanda hubung - hindarkeun tanda hubung nalika mésér nami domain ... sanés kusabab sipatna négatip tapi kusabab jalma hilap. Aranjeunna bakal teras ngetik dina domain anjeun tanpa aranjeunna sareng kamungkinan ngahontal jalma salah.
  • Konci Geograpis - aya kombinasi anu béda anu tiasa dianggo pikeun bisnis anjeun:
    • location - Upami bisnis anjeun bakal dipiboga sacara lokal sareng dioperasikeun, nganggo nami kota anjeun dina nami éta tiasa janten cara anu hadé pikeun ngabédakeun domain anjeun ti pesaing anjeun.
    • merek - Merk sok nguntungkeun pikeun digunakeun sabab sering dieja sacara unik sareng sigana moal dicandak.
    • Topik - Jejer mangrupikeun cara anu saé pikeun ngabédakeun diri, bahkan kalayan mérek padet. Kuring gaduh sakedik nami domain topikal pikeun ideu proyek ka hareup.
    • basa - Upami kecap Inggris nganggo, cobian nganggo basa anu sanés. Ngagunakeun kecap Perancis atanapi Spanyol dina nami domain anjeun tiasa nambihan sababaraha pizazz kana merek bisnis anjeun sacara umum.

Kumaha Upami Domain Anjeun Dicandak?

Mésér sareng ngajual nami domain mangrupikeun bisnis anu lumayan tapi saur kuring henteu mangrupakeun investasi jangka panjang anu saé. Nalika beuki seueur TLD anu sayogi, kasempetan mésér domain pondok dina TLD énggal janten langkung saé sareng langkung saé. Dina sagala kajujuran, kuring henteu ngahargaan sababaraha domain kuring sapertos anu kuring pernah dilakukeun sareng kuring ngantepkeun aranjeunna kéngingkeun artos artos dina dolar ayeuna.

Nanging, upami anjeun bisnis anu teges ngeunaan mésér domain pondok anu parantos dilaksanakeun, seuseueurna kanggo tawaran sareng jual. Naséhat kuring nyaéta ngan saukur pikeun sabar sareng tong teuing gélo ku tawaran anjeun. Kuring parantos negosiasi beuli sababaraha domain pikeun usaha ageung anu henteu hoyong dikenalkeun sareng ngagaduhan aranjeunna pikeun bagian tina biaya anu dipenta ku anu ngajual. Kuring ogé sok mariksa naha saluran sosial sayogi pikeun aranjeunna ogé kanggo cadangan. Upami anjeun tiasa kéngingkeun Twitter, Instagram, Facebook, sareng julukan sosial sanésna pikeun cocog sareng domain anjeun, éta cara anu saé pikeun ngajaga mérek anu konsisten!

Panyingkepan: Widget ieu nganggo ID afiliasi kuring pikeun Namecheap.