Kumaha Ngamaksimalkeun Dursasana Pemirsa sareng Meunangkeun Eupan Balik

média sosial

média sosialNyiptakeun ramalan di sakitar bisnis sareng ngajantenkeun target pamiarsa anjeun resep kana produk atanapi jasa anjeun mangrupikeun léngkah munggaran ngawangun komunitas anu satia. Dina jangka pondok, ieu tiasa nyababkeun ningkatna patalimarga sareng penjualan. Dina jangka panjang, ieu tiasa netepkeun legasi duta besar merek anu fungsina sapertos tim pemasar gerilya. Kusabab meunang jantung demografi anjeun gumantung pisan kana papacangan pemirsa, penting pikeun ngamangpaatkeun épéktip prakték Dursasana sareng kéngingkeun tanggapan. Ieu sababaraha tips anu bakal ngabantosan anjeun naksir sareng ngajantenkeun usaha anjeun mekar.

Telepon ka Aksi

Kadang-kadang, sadayana anu diperyogikeun ku jalma rada coaxing sareng pujukan pikeun janten motivasi. Akibatna, ngartos kakuatan nelepon kana aksi sareng nempatkeun kana prakték tiasa gancang ningkatkeun Dursasana pemirsa. Nalika nyiptakeun kontén pamasaran, penting pikeun ngamangpaatkeun kerja keras anjeun ku ngalebetkeun sababaraha jinis seruan ka pemirsa pikeun nyandak léngkah salajengna. Ieu panginten ngaréspon patarosan di akhir tulisan blog pikeun memicu diskusi atanapi ngajantenkeun datang pikeun newsletter surélék sahingga anjeun tiasa ngawangun hubungan anu langkung caket.

Nalika ngamangpaatkeun ajakan, penting pikeun nempatkeun éta dina lokasi anu leres sareng nungtut kamajuan logis. Dina kaseueuran kasus, ieu bakal ditempatkeun di tungtung eusi saatos anjeun nyayogikeun nilai sareng / atanapi ngajawab patarosan. Saatos anjeun parantos ngabuktikeun diri anjeun janten aral sareng dipercaya, pemirsa anjeun kedah langkung raoseun kalayan aktipitas. Ieu waktos anu sampurna pikeun ngalebetkeun seruan kanggo tindakan sareng ngajantenkeun jalma-jalma berinteraksi dina sababaraha tingkatan.

Janten Pribadi 

Sanaos prakték dunya sareng bisnis parantos langkung otomatis sareng kirang dipersonalisasi dina jaman-jaman ayeuna, kaseueuran jalma masih ngarep-ngarep touch manusa. Henteu janten masalah kumaha maju téknologi urang, bisnis anu saé ageung dumasarkeun kana hubungan sareng nyiptakeun hubungan sareng konsumén. Éta pisan sababna naha ngamungkinkeun kapribadian anjeun ka caang ngaliwatan eusi anjeun sareng janten kepribadian anu nguntungkeun pisan. Daripada ngungudag dina kalangkang, langkung saé janten transparan sareng ngantepkeun aranjeunna langkung kenal anjeun dina tingkat pribadi. Ieu tiasa dilakukeun ku sababaraha cara:

  • Ngagunakeun nada ramah nalika nyiptakeun kontén
  • Ngahindarkeun jargon anu rumit teuing anu teu dipikaharti ku pemirsa
  • Nyobian henteu mendakan salaku pura-pura
  • Langsung ngaréspon koméntar sareng patarosan
  • Ngembangkeun gaya unik anu ngabédakeun anjeun ti pesaing

Anjeun tiasa ogé ngalebetkeun sababaraha gambar anjeun sareng anggota tim anu ilubiung dina kagiatan di luar bisnis. Ku ngantepkeun audién anjeun kenal anjeun dina tingkat anu langkung pribadi, ngawangun hubungan kedah janten langkung gampang sareng Dursasana kedah ningkat sacara alami.

Janten Dimana waé

jeung 56 persen jalma di dunya ngagunakeun sababaraha bentuk média sosial, éta henteu pernah gampang janten gampang diakses. Ku ngajadikeun éta merenah pikeun demografi anjeun pikeun milari bisnis anjeun sareng tetep dianyarkeun, anjeun tiasa ngajantenkeun aranjeunna berinteraksi sacara konsisten. Ieu biasana tiasa dilakonan ku ngajalankeun calakan kampanye pamasaran média sosial sareng ngamangpaatkeun rupa-rupa situs. Ayana dina sababaraha situs penting sabab éta ngamungkinkeun anjeun ngahontal perséntase pangageungna audién anjeun. Ieu ogé netepkeun jaringan pikeun ayana online anu ngalangkungan anu ngabantuan pikeun mérek. Upami teu kitu, nempel ngan ukur hiji atanapi dua jaringan tiasa ngirangan dampak sareng Dursasana anjeun.

Nalika ngamimitian, kaseueuran bisnis dimimitian ku pilihan anu paling logis sareng nyiptakeun profil dina Facebook sareng Twitter. Upami anjeun milarian jaringan sareng ahli bisnis sanés, LinkedIn sareng Google+ nguntungkeun. Pikeun pamasaran sentris gambar, Pinterest, Instagram sareng Tumblr mangrupikeun pilihan anu saé. Youtube sampurna pikeun ngahijikeun pidéo. Aya ogé situs téténgger sosial sapertos Reddit, Stumbleupon sareng Digg anu tiasa nyandak éta bahkan saléngkah deui.

Kengingkeun Audiens anjeun dina Aksi

Manusa ngagaduhan kahoyong alami pikeun kalebet, janten ngamangpaatkeun kahoyong ieu tiasa nguntungkeun. Salaku conto, ngadorong pamiarsa pikeun ngajelaskeun tulisan blog sareng ngamimitian diskusi tiasa ngawangun tingkat inklusifitas. Ngalakukeunana maéhan dua manuk ku hiji batu sabab éta ngamungkinkeun anjeun berinteraksi sareng pamiarsa sareng pamiarsa anjeun pikeun saling berinteraksi. Dina waktos anu sasarengan, éta mangrupikeun jalan anu sampurna pikeun kenging eupan balik anu berharga.

Pikeun bisnis dumasar produk, anjeun panginten anu nasabah ngirimkeun gambarna nganggo produk sareng pasang kana halaman wéb anjeun atanapi profil média sosial. Ideu anu sanés nyaéta ngayakeun kontes dimana anu meunang meunang hadiah artos, kupon atanapi produk gratis. Saurang réstoran tiasa naros ka pengikut Facebook pikeun masihan ideu pikeun jinis pencuci mulut anu énggal. Saha waé anu nawiskeun ideu anu dipilih bakal meunang hadiah gratis.

Pentingna Eupan Balik

Pikeun nyegah daur kasalahan anu jahat sareng nempatkeun usaha anjeun dina jalan anu suksés, penting pikeun teras-terasan nampi tanggapan anu teu bias tina pemirsa. Sanaos henteu pikaresepeun pikeun ngadangukeun koméntar négatip, kritik konstruktif tiasa nyarios naon pangaluyuan anu kedah dilakukeun. Di sisi anu sanésna, koméntar positip bakal nunjukkeun naon anu anjeun lakukeun kalayan leres sahingga anjeun tiasa bilas sareng ngulang. Ieu sababaraha ideu pikeun kéngingkeun tanggapan.

Kotak Eupan Balik atanapi Wangun

Ieu panginten mangrupikeun pilihan anu paling langsung sareng sampurna pikeun spotting area masalah. Pikeun pangguna WordPress, aya seueur plugins anu sayogi anu bakal gancang masang kotak tanggepan atanapi formulir. Ilaharna, aranjeunna kedah ditempatkeun dina sidebar salaku widget atanapi salaku halaman individu dina handapeun judul halaman wéb. Sababaraha ngan ukur ngamungkinkeun koméntar anu saderhana, sareng anu sanés langkung rumit sareng ngamungkinkeun pemirsa anjeun pikeun meunteun kriteria khusus tina bisnis anjeun.

Ukur

Survei mangrupikeun cara anu saé pikeun nangtoskeun kepuasan sakabéh pemirsa sareng basis pelanggan anjeun. Éta ogé mangrupikeun salah sahiji cara paling gampang pikeun ningali pola positip sareng negatif. Ku ngagunakeun platform sapertos survey Monyet, anjeun tiasa nyiptakeun survey anu khusus pikeun bisnis anjeun. Saatos ngadamel survey, jajak pendapat atanapi kuesioner, aranjeunna tiasa dikirim ka pamirsa anjeun ngalangkungan email, Twitter, kontak pelanggan, jst. Kusabab seueur jalma sibuk hirup sareng henteu hoyong ngeusian survey anu panjang-panjang, biasana langkung saé dijaga saderhana kalayan henteu langkung ti 10 patarosan. Sanaos, numutkeun KISSmetrics, survey idéal ngandung ngan lima patarosan. Akibatna, éta pinter pikeun ngan ukur patarosan penting anu tiasa gancang diisi ku jalma.

Analytics

Akhirna, nganggo platform anu canggih pikeun nganalisis tingkah laku audién tiasa nyayogikeun anjeun ku élmu anu berharga. Platform pilihan pikeun seueur usaha nyaéta Google Analytics sabab éta gratis, gampang dianggo sareng lengkep.

Éta nembongkeun seueur data kalebet basa pangguna sareng lokasi, sumber patalimarga, sabaraha lami pangguna cicing dina situs anjeun sareng alat mana anu dianggo pemirsa pikeun ngaksés kontén. Éta ogé ngagaduhan halaman-halaman analytics anu nunjukkeun bagian mana halaman wéb anu nampi paling seueur klik.

Intél bisnis sareng gudang data mangrupikeun dua daérah anu janten langkung penting, ogé. Ngumpulkeun sareng nganalisis data umpan balik pelanggan (ogé kabiasaan pangguna, data klik-liwat, sareng seueur deui) penting pisan pikeun ngaidentipikasi masalah sareng kasempetan, teras ngamangpaatkeunana.

Dina hal SEO, Google Analytics nyayogikeun daptar kecap konci anu parantos dilebetkeun ku pangguna pikeun milarian kontén anjeun. Platform ieu ogé ngarecah unggal eusi masing-masing jadi anjeun bakal terang tulisan mana anu nampi paling seueur pintonan. Ku nempatkeun sadaya data ieu babarengan, anjeun tiasa kéngingkeun tanggapan konkrit pikeun ngabantosan kreasi kontén di hareup sareng pamasaran.

One comment

  1. 1

    ngagunakeun platform anu canggih pikeun nganalisis tingkah laku audién tiasa nyayogikeun anjeun ku élmu anu berharga.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.