Naha 2018 Taun Ritel Pupus? Kieu Kumaha Cara Ngahématna

Mall Ritel sibuk

Barudak sareng murangkalih sami-sami duka ku ragrag Kaulinan 'Sunda' Kami, gagah industri sareng ranté ritel terakhir anu museur sacara éksklusif dina cocooan. Pengumuman penutupan toko ngaleungitkeun sagala harepan yén raksasa ritel - tempat nostalgia pikeun kolot, karajaan anu dipikahoyong pikeun barudak - tiasa disalametkeun.

Anu matak pikasediheun teuing nyaéta Toys 'R' Us bisa disimpen.

Superstore anu dieusian cocooan janten korban sababaraha jebakan ritel, sareng éta henteu nyalira. Cushman & Wakefield ngira-ngira yén AS panutupan toko bakal naék 33% dina 2018, Ngaleungitkeun langkung ti 12,000 pendirian

Antara pupusna RadioShack, turunna JCPenney sareng implosion anu sanés sajabana, konsumén janten gering panutupanana toko! tanda sareng berita utama. Kalayan Sears, Claire sareng Foot Locker siap héd langkung seueur toko, hal-hal henteu saé pikeun pangecér bata sareng mortir.

Kusabab kaayaan éta, panginten janten cocoba pikeun nunjukkeun musik latar Don McLean, bari nyanyi, 2018 nyaéta taun ritel maot! Tapi tong disada alarm deui. Aya harepan pikeun pangecér anu daék adaptasi sareng nganut seueur parobihan anu parantos mekar pangalaman balanja konsumén.

Survival Of The Fittest

Seueur pangecér anu berjuang pikeun ngatasi éta Pangaruh Amazon (diantara faktor sanésna), tapi waktuna pikeun éta robih. Sedengkeun raksasa titik-com parantos kabuktosan janten lawan anu tangguh ka toko tradisional, teu aya alesan naha pangecér moal tiasa sadar poténsi aslina.

Dina raraga ngungkulan sababaraha tantangan pangbadagna sektor ritel, pamaén bata sareng mortir kedah siap-siap pikeun maksimalkeun kasempetan di toko, sacara efektif ngajual sareng ngamajukeun barang, ngeusian lolongkrang antara digital sareng fisik, anu pamustunganana ningkatkeun kauntungan sareng ningkatkeun pangalaman pelanggan.

Dompét vs Paménta

Masalah klasik ieu terus-terusan ngaganggu anu disukai Toy 'R' Us sareng Otoritas Olahraga. Kasusna: naha anjeun kantos mikir ngeunaan kunaon anjeun balanja di Toys 'R' Us?

Sawawa angkat ka dinya pikeun mésér kado ("Permintaan"). Dompét, Nanging, mangrupikeun hiji atanapi sababaraha derajat dipisahkeun tina asal Permintaan. The Wallet teu hoyongeun asup ka toko - éta padamelan sadidinten.

Palanggan Otoritas Olahraga nyanghareupan masalah anu sami, sabab palanggan sering balanja salaku persiapan usum olahraga anu énggal. Teras aranjeunna ningali naékna harga sareng sesah neraskeun.

Aya skénario alternatip - hiji tempat kolot anu bosen hoyong bunuh waktos sareng murangkalihna. Saatos lebet ka toko, Wallet henteu ngagaduhan rencana khusus pikeun ngabagi artos. Kolot ogé tetep résiko, ngarep-ngarep tiasa lebet sareng kaluar kalayan murah.

Kulawarga anu diarepkeun bakal dikecualikeun. Kolot anyar ("Wallet") gumbira mésér sadayana anu diperyogikeun. Cahaya orok anu anyar ngagaduhan batesanna, nanging, janten ulah ngarepkeun dorongan pikeun hirup lami-lami saatos:

  1. Anggaran parantos dileuwihan pikeun kaopat kalina
  2. Énggal sumping
  3. Orok kadua datang

Pangecér sering kaleungitan kasempetan pikeun ngahijikeun Dompet anu tahan ku Permintaan anu hayang pisan. Sanaos aya waktos anu sigana rada gampang (mis: kulawarga anu bakal diarepkeun), dimungkinkeun pikeun ngadeukeutkeun Dompét sareng Paménta ku:

  • Nyayogikeun palanggan sareng daptar anu jelas sareng sing jelas pikeun sadaya produk anu sayogi di toko
  • Ngajelaskeun dimana ayana produk éta
  • Nerapkeun alat anu tiasa ngabantosan konsumén balanja ku cara anu langkung épisién, sapertos peta atanapi daptar balanja digital
  • Ngepaskeun tata ruang toko pikeun ningkat mésér tina toko
  • Ngalaksanakeun program kapercayaan sapertos mésér online ngajemput di toko

Pamustunganana, nalika anjeun ngagaduhan palanggan anu henteu kabongbat ku toko rusak, aranjeunna kurang kamungkinan pikeun nunda sareng ngaduga kadua pamesaranana.

Transformasi digital

Transformasi digital teu aya hubunganana sareng inisiatif internal. Henteu janten masalah upami Pangecér X panginten éta mangrupakeun ide anu saé - pamakéna panginten éta mangrupakeun ide nu sae! Aranjeunna ngabina éksternal, parobahan budaya.

Duanana Toys 'R' Us sareng Otoritas Olahraga dibéré kasempetan pikeun nganut transformasi digital sareng janten langkung terintegrasi sareng komunitas balanja. Aranjeunna pamustunganana gagal, tapi hasilna tiasa béda pisan.

  • Otoritas Olahraga: Salaku indung kuring hoyong nganjang ka halaman wéb perusahaan, nyatakeun olahraga, liga sareng tim anak kuring, sareng nampi cornucopia saran kanggo barang anu sayogi.
  • Dolanan 'Sunda' Kami: Ayeuna di dieu mangrupikeun kasempetan pikeun nyiptakeun aplikasi dimana murangkalih tiasa ngotéktak unggal cocooan, ngawangun daptar hajat, teras masrahkeun ka Ibu sareng Bapa pikeun nyaring sareng dibagi (ngalangkungan email, média sosial, jst). Éta tiasa nyayogikeun solusi balanja anu saderhana - tapi cemerlang pikeun ulang taun, liburan sareng acara-acara khusus anu sanés.
  • Staples / Toko Suplai Kantor Lainnya: Bayangkeun daptar sadaya pasokan sakola anu aya hubunganana anu ngahasilkeun otomatis saatos nyatakeun peunteun budak sareng daptar kelasna. Kalayan pikaping di toko, fitur ieu bakal berharga pikeun kolot anu sibuk.

Lingkungan Toko

Sababaraha pangecér parantos gagal pikeun mikawanoh pentingna lingkungan toko, tapi éta sakabehna ka konsumén. Nalika toko parantos sepuh, teu lieur, kirang terstruktur, sesah napigasi sareng parah dikerjakeun, konsumén bakal angkat ka tempat sanésna, sabab masih milarian pangalaman pamésan anu unik, tapi lancar - ieu tempat pangecér tradisional bisa nganteurkeun.

Pikeun ngajaga panto na kabuka, pangecér kedah ngémutan deui cet anu asli tina toko bata sareng mortir. Ku ngamaksimalkeun kasempetan di toko, gaduh dompét vs paménta, ngartos anu mésérna, sareng ngaminimalkeun celah antara digital sareng fisik, pangecér moal hariwang ngeunaan raksasa e-commerce, atanapi nutup panto na - sabab bakal ningkat kauntungan sareng ningkat pangalaman palanggan.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.