Kumaha upami Blogger mogok mogok?

Nalika kuring nyerat tulisan sapertos kieu, kuring siga yakin pasti ngambek teh Google Kakuatan-éta-janten. Kamampuh blog kuring pikeun 'dipendakan' mangrupikeun konci pikeun kasuksesan na. Nyatana, langkung ti satengah pengunjung kuring datang ti mesin pencari unggal dinten, seuseueurna ti Ibu Google. Kuring kerja keras pikeun mastikeun yén kuring nempatkeun karpét beureum pikeun Google kalayan sagala kamewahan sareng kaayaan anu ngajantenkeun aranjeunna seuri.

Google Sarakah

Google parantos nempatkeun gauntlet dina seueur jalma pikeun hukuman 'link anu dibayar' dina konténna. Sababaraha malah parantos kapaksa nyerat sareng ngiklankeun serat pasrah.

Tapi kuring beuki bosen. Entong salah sangka, kuring masih kasieun pisan kana Google sareng kuring nganggo aplikasi na unggal dinten. Aranjeunna mangrupikeun perusahaan anu luar biasa sareng kuring resep ayana aranjeunna ngajantenkeun jalma-jalma ageung anu séjén ngintil calana. Salah sahiji alesan kuring resep Internét nyaéta saderhana sabab éta ékualiser.

Sakumaha seueur Google ngadamel tina Blog ieu?

Kuring parantos nyerat langkung ti 1,000 tulisan dina blog ieu sareng sakitar 500 pengunjung sadinten ti Google. Hayu urang sebutkeun, ngan ukur pikeun alesan, yén Google ngadamel sakitar 10 sén unggal 10 milarian. Janten pikeun 500 milarian anu kuring pendakan, aya 50 maluruh tautan anu dibayar diklik, sami sareng $ 5.00. Pikeun adil ka Google, kuring ngan ukur 1 tina 10 hasil dina hiji halaman, janten hayu urang sebutkeun yén kuring ngabantosan 50 sen ka garis handap Google unggal dinten. Dina akhir taun, sigana kuring ngabantosan Google dina ngahasilkeun $ 100.

Kuring sadar yén ieu matématika kabur, tapi intina mah ieu ... urang nyerat eusi anu saé indéks pikeun Google ... sareng Google tiasa ngajual tautan GABUNG dumasar kana kontén éta. Google ngahasilkeun artos tina kamampuan KAMI nyerat eusi anu hébat sareng indéks ogé, tapi kami henteu kéngingkeun ngungkit eusi éta pikeun nami batur. Naon anu ngajantenkeun situs abdi pikaresepeun pikeun pangiklan sanés ngan saukur maca, éta ogé panempatan Search Engine. Google dasarna nyatakeun yén aranjeunna gaduh réngking kami, sanés kami, sanaos kami anu ngalakukeun sadaya kerja keras pikeun dugi ka dinya!

Perusahaan Killing Scavenging Google

pausahaan kawas PayPerPost bakal disetir handapeun, sareng anu sanésna sapertos Iklan Tautan Téks parantos dipaksa angkat ka jero taneuh. Google parantos ngamimitian perang sareng parantos siap pisan pikeun ngalawan ka urang sadayana kusabab urang tiasa mangaruhan garis handapna.

Tapi naha urang henteu ngabantosan ngajalankeun éta garis handap? Saur urang mah! 75,000,000 blog dina Internét nyetir JENENG eusi hébat kana panto Google. Daripada urang ngarepkeun babales ti Google, urang nyuhungkeun sareng ngadoa supados aranjeunna diindéks ogé sareng sering.

Sistem Desimal Dewey

Google ngawartosan blogger naon anu aranjeunna tiasa sareng teu tiasa dilakukeun ku blogna bakal sapertos sistem Déwan Decimal anu nyarios ka panulis naon anu aranjeunna tiasa sareng henteu tiasa nyerat dina buku-bukuna.

Google smacking sakitar sababaraha blogger anu parantos mayar tautan mangrupikeun padika anu terkenal anu biasa dianggo ku diktator sareng tuan budak. Tarik sababaraha anu ngabantah tina jajaran sareng pasihan pecut anu saé ... sareng anu sanés bakal tetep damel sareng cicingeun.

Dewey ka Panulis, "Aya anu mayar disebatkeun dina buku anjeun? Hapunten Pak Panulis, kami narik anjeun tina indéks. Upami jalma-jalma hoyong diperhatoskeun, bejakeun aranjeunna mayar kami sareng kami bakal masihan aranjeunna panempatan anu diperyogikeun. "

Panulis, "Janten kumaha kuring kedah ngasilkeun artos?"

Dewey, "Nya, ku ayana dina indéks kami anjeun bakal langkung seueur maca."

Panulis, "Antosan, henteu éta bakal ngabantosan anjeun ngajaga klasifikasi anu langkung saé anu bakal narik langkung seueur pamiarsa sareng, hasilna, ngajual langkung seueur panempatan produk anjeun?"

Dewey seuri, "Pasti bakal! Tapi upami anjeun henteu ngupingkeun kami, moal aya anu maca buku anjeun. "

Kuring henteu nyatakeun, pisan, Google éta ngahutang kuring. Kuring ngan saukur yakin ieu mangrupikeun conto anu hadé pikeun perusahaan anu males nyobian ngajaga sumber pendapatan primér ku nyéépkeun budak leutik. Daripada ngembangkeun cara anu langkung saé pikeun nganalisis data kontékstual sareng mengklasifikasikan tautan anu dibayar versus tautan organik, Google nuju jalan anu gampang.

Kumaha upami Blogger mogok mogok?

Kieu patarosan, kumaha upami urang "Gempur"? Kumaha upami 75,000,000 blog mutuskeun pikeun miceun file robot sareng ngeureunkeun Google tina ngaindeksana ... sadayana! Naon anu bakal ditingali ku Google dina waktos éta? Aranjeunna bakal ditingalkeun sareng siaran pers sareng halaman wéb perusahaan. Dina akhir poé, henteu aya tautan anu mayar? Dimana Google bakal tanpa kami?

Kuring terang dimana kuring bakal aya tanpa Google, janten kuring janten pelayan anu saé sareng nuturkeun aturan.

Abdi henteu kedah resep aturanana.

3 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Jigana upami anjeun gumantung kana status indéks anjeun pikeun ngajalankeun lalu lintas ku jalan sehingga anjeun tiasa ngahasilkeun usaha anjeun bakal langkung saé maén google game. Atanapi, sapertos anu anjeun nyebatkeun, lebetkeun sababaraha kode nétélakeun google robot pikeun indit.

    Réaksi awal kuring ngan saukur ... naha henteu nyerat eusi anu langkung saé supados jalma-jalma bakal nyandak anjeun dina feed reader anjeun? Kuring henteu kantos google sareng mendakan blog anjeun tapi kuring ningali éta disebatkeun dina blog batur anu kuring resep sareng nambihan ka pamaca kuring.

    Cara anu paling gancang anu kuring terang pikeun ngajalankeun kontén nyaéta nyerat négatip ngeunaan hiji hal. 😉 Kuring salawasna ngagaduhan 10x's patalimarga nalika kuring bash hiji hal sabalikna tina nyerat eusi kualitas "B".

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.