Kumaha Ngajalankeun Tés A / B dina Halaman Pendaratan Anjeun

kumaha nguji halaman badarat

Lander mangrupikeun platform halaman badarat anu terjangkau kalayan uji coba A / B anu mantap anu sayogi pikeun pangguna pikeun ningkatkeun tingkat konvérsi anjeun. Pangujian A / B teras janten metodologi anu kabuktosan anu dianggo ku pemasar pikeun meresan konversi tambahan tina patalimarga anu aya - mangrupikeun cara anu langkung saé pikeun langkung seueur usaha tanpa nyéépkeun langkung artos!

Naon Tés A / B atanapi Tés Pamisah

Pangujian A / B atanapi uji coba pamisah sapertos disada, mangrupikeun percobaan dimana anjeun nguji dua vérsi anu béda tina hiji Halaman Landing sakaligus. Dasar na mah teu aya deui ngan ukur panerapan metode ilmiah pikeun usaha pamasaran online anjeun.

Hiji konci pikeun mastikeun anjeun gaduh data anu diperyogikeun pikeun ngadukung hasilna nyaéta ngukur jumlah pengunjung sareng konvérsi, sareng ngitung naha aya jaminan statistik dina tés na. KISS Metrics nyayogikeun awal anu hébat dina Kumaha Tés A / B Karya ogé alat pikeun ngitung pentingna tina hasilna.

Dina infographic A / B Tés interaktif na, Landers milari pangguna ngalangkungan hasil nguji halaman badarat sareng nyayogikeun ngalaporkeun ngeunaan hasilna:

  • Salawasna uji hiji unsur per tés sapertos tata ruang, judul, sub judul, ajakan-to-action, warna, kasaksian, gambar, pidéo, panjang, struktur sareng sababaraha jinis eusi.
  • Pilih naon anu kedah diuji sareng ngembangkeun versi anu béda-béda dumasarkeun paripolah pangguna, prakték pangsaéna, sareng panilitian anu sanés. Émut, ngan ukur hiji unsur per tés anu kedah dianggo sareng diuji.
  • Ngajalankeun tés cukup lami pikeun kéngingkeun jaminan statistik tina hasilna, tapi pastikeun pikeun ngeureunkeun tés sareng nempatkeun vérsi anu unggul anjeun hirup gancang-gancang pikeun maksimalkeun pungsi konversi.

Kalayan alat Lander, anjeun tiasa ngadamel sareng uji dugi ka tilu vérsi anu béda tina unggal halaman badarat sakaligus. Éta hartosna anjeun bakal tiasa ngadamel versi anu béda tina halaman badarat anjeun dina URL anu sami.

landers_ab-testing-infographic_900

One comment

  1. 1

    Hai Douglas! Hatur nuhun pikeun ngajelaskeun kumaha ngajalankeun Tes AB ngeunaan Halaman Pendaratan nganggo Lander. Penjelasan anu saé sareng naséhat anu kapaké! Kami ngajak pamiarsa anjeun pikeun nyobaan Percobaan Gratis 30-Dinten kami sareng ngaoptimalkeun Halaman Pendaratan na. Salam!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.