Landing Page Praktek Terbaik: Kumaha ngaoptimalkeun Konversi

Anatomi Halaman Pendaratan Anu Sampurna

Nalika pamasaran inbound terus mekar, éta ogé janten langkung sesah dilakukeun sacara épéktip. Pamasaran ayeuna multi-kanal sareng multi-segi. Éta henteu saderhana ngeposkeun dina média sosial sababaraha kali saminggu atanapi ngirim email sabulan sakali. Anjeun kedah sacara strategis ngaéksekusi sakumpulan taktik anu béda anu sadayana silih lengkepan, bari ogé tiasa nyaluyukeun sareng adaptasi upami taktik henteu jalan. Ngareureuhkeun janten pamasar, sanés?

Tapi anjeun terang naon anu leres henteu robih? Cara urang néwak. Halaman badarat parantos janten bagian tina strategi inti pamasaran, sareng, umumna, seueur halaman badarat anu béda didamel pikeun narik pasar target anu béda sareng ngamajukeun hal anu béda. Sanaos aranjeunna tiasa mekar sareng robih mangtaun-taun, halaman badarat di dieu tetep dina sababaraha bentuk atanapi bentuk.

Janten, upami aranjeunna inti tina newak kalungguhan, maka kumaha anjeun tiasa ngaoptimalkeun halaman badarat anjeun nyalira pikeun ngahasilkeun langkung seueur lead? Hadir “Anatomi Halaman Pendaratan Sempurna”KuFormstack , sareng sababaraha petunjuk penting pikeun halaman badarat anu sampurna:

  • Perkara Tilepan - Sedengkeun para pemasar parantos bébéja yén "melu" henteu janten masalah teuing, upami dina halaman badarat, éta leres henteu janten masalah. Sanajan anjeun teu ngagaduhan formulir di luhur lipatan, anjeun kedah ngagaduhan seruan pikeun tindakan di luhur lipatan.
  • Indikator Amanah - Nalika ngagunakeun halaman badarat pikeun ngajurung batur pikeun ngalakukeun sababaraha hal, "indikator kapercayaan," sapertos kasaksian, lencana, sertifikasi, sareng sebutan média utama saé dilebetkeun kana halaman badarat pikeun ngawangun kapercayaan sareng wewenang.
  • Video, Video, Video - Doug sareng kuring sok nyarioskeun kumaha pidéo teraskeun langkung penting; kami ngaduga yén pidéo bakal aya dina unggal halaman wéb ka hareup. Pidéo dina halaman badarat tiasa ningkatkeun konversi ku 86%!
  • Sharing sosial - Halaman pendaratan mangrupikeun kumpulan hébat sadaya inpormasi anu anjeun peryogikeun pikeun produk, jasa, acara atanapi promosi anu ditangtoskeun. Kitu cenah, éta ogé tempat anu sampurna pikeun nyelapkeun pangsa sosial sareng mastikeun anjeun ngagaduhan potongan anu beunghar sahingga katingalina saé nalika dibagikeun!
  • Désain Langkung Ti hiji - Entong nempatkeun sadaya waktos sareng usaha anjeun kana hiji halaman badarat. Kalayan Sistem Manajemén Eusi, anjeun tiasa nyiptakeun langkung ti hiji halaman badarat kalayan saé tanaga sareng ngarobah desain sareng verbiage masing-masing kanggo ningali anu mana anu ngagaduhan daya tarik anu pangsaéna.
  • Tés, Tés, Tés - Ngamangpaatkeun A / B Tés pikeun swap kaluar video, judul na nelepon-to-aksi pikeun memeres langkung seueur konversi!

Anatomi Halaman Pendaratan Anu Sampurna

Bantahan: DK New Media mangrupikeun afiliasi tinaFormstack .

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.