Pidéo Halaman Pendakan ningkatkeun Konversi 130%

Depositphotos 38385633 s

Parantos aya sababaraha statistik anu pikaresepeun dina video éta ningkatkeun tingkat konvérsi dina email ku 200% dugi ka 300%. Video mimiti maénkeun peran utama pikeun sadaya saluran pamasaran. Imavex nyaéta perusahaan pangembangan wéb anu namina salah sahiji perusahaan pamasaran mesin pencari top di nagara.

Kuring nyarios sareng Ryan Mull sareng anjeunna nyebatkeun yén aranjeunna parantos merhatoskeun paningkatan anu jelas dina tingkat konvérsi bayar-per-klik klienna nalika aranjeunna ngalebetkeun pidéo kualitas luhur dina halaman badarat.

Warta anu saé na, data na cukup jelas, sareng susunan data cukup ageung pikeun nunjukkeun hasil anu nyata. Ku nambihan pidéo kana halaman badarat SEM / PPC, klien ningali kanaékan 130.5% dina ngawujud dihasilkeun tina kampanye. per Ryan Mull, Imavex

Imavex parantos ngagulung platform hosting video, Streamotor, yén aranjeunna ngamanpaatkeun pikeun host sareng ngaladénan pidéo kualitas luhur ieu.

Waragad pikeun pidéo dumasar wéb anu saé campuran tiasa bénten dina harga. Aya sababaraha sumber video lokal anu tiasa ngadamel pidéo sakitar $ 1,000 masing-masing. Pidéo anu langkung propésional tiasa hargana $ 2,500 sareng langkung luhur - tapi upami anjeun ningkatkeun konvérsi ku 130%, henteu kedah seueur pikeun ngawujudkeun pangasilan positip dina investasi!

6 Komentar

  1. 1

    Duka teuing, tapi leres tina anu kuring ningali.

    Bahkan ukuran, rasio aspek, sareng panempatan dina situs ngajantenkeun béntenna ... lepat, tah ceuk kuring mah

  2. 2

    Naha anjeun tiasa ngabagi sababaraha 'sumber pidéo lokal' anu anjeun sebatkeun? Abdi milarian langkung seueur pidéo anu henteu tiasa mendakan padagang anu pas.

  3. 3

    Wah! Saha anu ngahasilkeun pidéo ieu? Abdi hoyong pendak sareng aranjeunna. Naha aya anu tiasa ngenalkeun kuring?

  4. 4
  5. 5

    pos hébat!

    Kuring damel pikeun agén pidéo anu ngajelaskeun di Toronto anu disebat LaunchSpark Video, sareng kami mendakan yén sanés ngan ukur pidéo ngabantosan nambahan penjualan pikeun klien kami, tapi ogé dijantenkeun alat anu saé pikeun strategi generasi kalungguhanana sacara umum. Seueur palanggan kami parantos nganggo pidéo panjelasanna dina acara dagang sareng presentasi ogé, sareng ku nawiskeun pamiarsa gambaran gancang ngeunaan produk / jasa na, éta ngajantenkeun pemirsa éta janten lead. Kamampuh pikeun sacara gampang sareng épéktip nerapkeun pidéo dina sababaraha kanal mangrupikeun hal sanés anu ngajantenkeun alat pamasaran anu saé pisan!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.