9 Kasalahan Halaman Pendaratan Anu Kedah Anjeun Nyingkahan

kasalahan halaman badarat

Anjeun bakal reuwas kana sabaraha hal anu ngaganggu batur dina halaman anu aranjeunna sumping. Tombol, navigasi, gambar, titik pelor, kecap anu kandel ... sadayana némbongan perhatian anu datang. Sedengkeun éta kauntungan nalika anjeun ngaoptimalkeun halaman sareng ngahaja neundeun elemen-elemen éta pikeun anu dituturkeun ku pangunjung, nambihan unsur anu salah atanapi elemen luar anu tiasa nyandak pangunjung jauh tina panggilan-to-aksi anu anjeun pikahoyong yén aranjeunna diklik. sareng ngarobih.

Copyblogger ngaluarkeun infographic hebat ieu anu nyiptakeun analogi antara pengunjung dina situs anjeun sareng batur anu nuturkeun pituduh, 9 Golongan Halaman Pendarat anu Nyababkeun Anjeun Kalah Usaha. Abdi resep pisan analogi ieu kusabab éta pas pisan nalika anjeun mikirkeun perjalanan anu anjeun lakukeun.

Hal munggaran anu urang lakukeun dina perjalanan nyaéta peta asal usul sareng tujuan, teras nyayogikeun jalur anu pang éfisiénna antara. Nalika anjeun pemetaan halaman badarat anjeun, mudah-mudahan anjeun lakonan hal anu sami - mikiran dimana datang anjeun sareng teu aya patarosan naon tujuanana. Ieu aya 9 kasalahan umum anjeun tiasa ngadamel nalika nyiptakeun halaman badarat (tapi kedah nyingkahan):

  1. Anjeun henteu ngajelaskeun manpaat konvérsi.
  2. Anjeun henteu nyayogikeun a jalur saderhana pikeun konvérsi.
  3. Anjeun henteu jelas ningalikeun a tujuan tunggal atanapi hasilna.
  4. Anjeun henteu komunikasi inpormasi konci sacara efektif.
  5. Anjeun henteu ngaleungitkeun eusi anu teu perlu.
  6. Anjeun nganggo teuing jargon sareng istilah rumit.
  7. Anjeun henteu ngadukung eusi anjeun ku data, detil sareng kasaksian ka ningkatkeun kapercayaan anjeun.
  8. Anjeun henteu miceun pilihan luar sapertos navigasi sareng tautan tambahan.
  9. Anjeun henteu mastikeun halaman badarat anjeun dimuat gancang!

Kasalahan Halaman Pendaratan Umum

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.