Nyetir Langkung Anjog Kalayan Pembina Halaman Pendaratan Landingi pikeun WordPress

Pembina Halaman Landi Landing pikeun WordPress

Sedengkeun seuseueurna pemasar kantun ngalebetkeun formulir dina halaman WordPress, éta henteu merta halaman badarat anu dioptimalkeun kalayan saé pisan. Halaman pendaratan biasana ngagaduhan sababaraha fitur sareng kauntungan anu aya hubunganana:

  • Gangguan Minimal - Pikirkeun halaman badarat anjeun salaku tungtung jalan kalayan gangguan minimal. Navigasi, sidebars, footers, sareng elemen sanés tiasa ngaganggu tamu anjeun. Pembina halaman badarat ngamungkinkeun anjeun nyayogikeun jalur anu jelas pikeun konvérsi tanpa gangguan.
  • Integrations - Salaku kalungguhan ngarobih dina halaman badarat anjeun, penting pisan yén kalungguhanana dipasrahkeun ka jalma anu pantes ATAWA disimpen kana kampanye asuhan pikeun ngajalankeun aranjeunna janten palanggan.
  • Tés A / B / x - Halaman pendaratan kedah ngagaduhan unggal unsur salaku varian anu tiasa gampang diuji sareng diukur pikeun ngabantosan para pemasar ngaoptimalkeun tingkat konvérsi aranjeunna.
  • Funnels - Kamampuh narjamahkeun Anjeun lalampahan anu meuli kaukur léngkah corong penjualan ngabantosan anjeun pikeun ngartos kalakuan pangguna anjeun sahingga anjeun tiasa ningkatkeun keterlibatan dina unggal tahap.
  • Duplikasi - Hiji halaman badarat henteu tiasa dianggo ogé sababaraha, halaman badarat anu ditarget. Kekecapan dina ngadoplikasi sareng ngarobih unggal halaman badarat pikeun pasar target anu anjeun milari ngarobih bakal ngajalankeun papacangan tambihan ... sareng pamustunganana pangasilan.

Pembina Halaman Pendaratan Landingi

Landingi nyayogikeun sadayana solusi ieu sareng seueur deui. A naon anu anjeun tingali nyaéta anu anjeun kéngingkeun (WYSIWYG) sered & serelek, pembina halaman badarat anu teu nganggo kode ngamungkinkeun anjeun gancang gulung, duplikat, sareng kelompok halaman badarat anu ngagurilap tina kumpulan 300+ témplat… ngahémat waktos anu seueur pisan.

WYSIWYG Kaca badarat Editor

Platform anu ngamungkinkeun anjeun ngalaksanakeun tés A / B anu teu aya watesna sareng nyebarkeun mesin rekomendasi kanggo ngajantenkeun halaman badarat anjeun langkung aya hubunganana sareng kontén dinamis.

Landingi ogé kalebet panjadwalkeun kampanye anu mantep pikeun ngamimitian sareng ngeureunkeun kampanye anjeun dina waktosna sacara otomatis.

Mangpaatkeun 40+ integrasi, analytics, tracking, sareng alat nargétkeun pikeun ningkatkeun éféktivitas usaha pamasaran anjeun. Pas nuju ka ampir sadaya pamasaran email atanapi alat CRM anu anjeun anggo, ngahijikeun sareng solusi sapertos MailChimp, HubSpot, SalesForce, sareng Zapier.

Populasi Dipicu Landingi

Popup Tiggered - Niatan Kaluar, Gulung Ka jero, Waktu Anu Dianggo dina Situs

Upami anjeun hoyong memeres langkung seueur konversi, micu popup dumasar kana hajat kaluar, waktos dina situs, atanapi jero gulung tiasa ningkatkeun kamampuan anjeun néwak kalungguhan éta atanapi sahenteuna kéngingkeun email pangunjung pikeun nyorong kana kampanye asuhan. Landingi nawiskeun kitu waé!

Kaca badarat WordPress Plugin

Plugin Halaman Pendarat WordPress

Solusi halaman pendaratan sering ngabutuhkeun anjeun pikeun ngajalankeun kalebet subdomain, tapi Landingi nawarkeun hiji WordPress plugin dimana anjeun tiasa nyebarkeun halaman badarat langsung dina WordPress situs!

Mimitian Landingi WordPress Landing Page Percobaan Gratis anjeun

Panyingkepan: Abdi apiliasi pikeun Landingi sareng Abdi nganggo tautan éta sapanjang tulisan ieu.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.