Google: Subdomain atanapi Subfolder pikeun Multi-Basa

narjamahkeun

Dina Google Search Console, aya sababaraha pilihan pikeun nanganan parameter querystring. Salah sahiji pilihan ngeunaan ieu nyaéta ngadamel indikator basa.

Dugi ka ayeuna, kuring sok mikir yén ieu bakal mangrupikeun cara anu paling saé pikeun masihan pangrojong multi bahasa pikeun halaman wéb sahingga Google tiasa ngabédakeun halaman mana anu dikembangkeun pikeun bahasa naon. Sigana kuring salah, sanajan, saatos analis SEO kami, Nikhil Raj, mendakan catetan samping alit ieu dina video Google anu énggal ngeunaan parameter.

Prakték pangsaéna nyaéta nempatkeun basa dina subdirektori atanapi subférder tibatan parameter pikeun ngabantosan mesin pencari langkung gampang ngartos struktur situs.

At 11:35 dina video di handap, Maile Ohye masihan rekomendasi (sanés saratna).

Kalayan diémutan éta, upami anjeun gaduh situs WordPress, parios WPML - integrasi WordPress Multi-basa anu komprehensif kalayan fitur-fitur ieu:

  1. Eusi multibasa
  2. Tarjamahan koméntar
  3. Kadali tarjamahan standar
  4. ID otomatis ngaluyukeun
  5. Deteksi basa panyungsi
  6. Manajemén tarjamahan
  7. Téma sareng plugins lokalisasi
  8. Napigasi CMS
  9. Tautan caket

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.