Promosikeun mérek anjeun dina Konperénsi nganggo Kulit Laptop

kulit laptop skinit

Pertama kali kuring perhatoskeun kulit anu kerén dina laptop, éta Jason Bean urang bnpositive logo dina kulit dina laptopna. Éta ngajantenkeun anjeunna menonjol dina lautan laptop sareng katingali tina peuntas rohangan konperénsi.

Kuring mutuskeun pikeun ngararancang kulit kuring pikeun MacBookPro sareng ngalangkungan sababaraha situs wéb sateuacan kuring mendakan anu saderhana dianggo sareng tiasa disaluyukeun. Situs anu kuring mutuskeun Skinit. Antarmuka pikeun ngarancang kulit éta saderhana saderhana dianggo, sareng anjeun nyayogikeun nomer modél laptop anjeun supados ukuranana leres sareng bahkan ngalaksanakeun logo.

Kualitas kulit anu dihasilkeun luar biasa… éta sareng éta kandel sareng tahan gores. Kuring kéngingkeun seueur cariosan anu saé tentang kumaha éndahna sareng kuring resep kanyataan yén éta ngamajukeun mérek kuring. Kecap kuring tina ati-ati: pastikeun unggah gambar resolusi luhur. Kulit abdi sakedik piksel, tapi éta tiasa dianggo kalayan saé kusabab éta katingalina rada gencar. Kuring ogé nambihan nami twitter abdi janten jalma tiasa mendakan sareng nuturkeun kuring gancang.

IMG_1953.JPG

Kuring heran yén kuring henteu ningali seueur mérek utama anu nyayogikeun paniten laptop pikeun pamiarsa konperénsi. Kumaha tiisna lamun leumpang kana aula konperénsi téknis sareng gancang ngaidentipikasi Google, Microsoft sareng padamel anu sanés! Éta jauh leuwih gampang tibatan nyobian maca nami perusahaan dina lencana ngagantung dina beuheung na!

7 Komentar

  1. 1

    Nuhun kana sesebutan dina kulit laptop kuring tina MyTego.com. Kuring satuju kana koméntar resolusi luhur. Kengingkeun leres-leres vérsi résolusi pangluhurna grafik anjeun tiasa kéngingkeun. Anjeun ogé leres-leres menonjol dina riungan, saurna, Chris Brogan milih kuring kaluar di BlogINDIANA taun kamari pikeun kulit laptop kuring.

  2. 2

    Milarian tempat énggal pikeun ngiklankeun mérek anjeun ibarat kéngingkeun kéju langkung dina pizza– anjeun bakal teras mendakan tempat sanés pikeun ngisinkeunana. Pos hébat.

    James Baxter
    Merek tiis Inggris

  3. 3
  4. 5

    Kuring milarian anu sami anu sami sareng Kulit Laptop Khususna, tapi di India, sabab skinit bakal ngeusi batre kuring lumayan seueur pikeun pengiriman barang upami henteu dina produk éta sorangan, maka milih pikeun milih anu lokal.

    Dipilarian milarian sareng mendakan theskinmantra.com sareng inkfruit.com, sedengkeun nangka teu kedah didamel khusus, jalma-jalma thekinkinantra ngalaksanakeunana sareng budak anu unik anu dipinjamkeun kana laptop kuring luar biasa…

    Henteu aya panganteur khusus online anu slick sapertos skinit, tapi urang ngan saukur tiasa ngirim email gambarna ka para jajaka sareng éta ngadamel kulit laptop. Sanés anu paling canggih, tapi sadayana dihampura saatos kuring nampi laptop….

    cna kuring ngirim tautan kana gambar léptop kuring, wud cinta ngagungkeun 🙂 🙂

    Abhinav,
    Mehta Pangwangunan

  5. 7

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.