Kasempetan Terakhir pikeun ngadaptar: Bengkel Satengah Poé Isukan

Ngarepkeun nyarios sareng sababaraha sobat dalit, kalebet Kyle Lacy, didieu di Indianapolis énjing di bengkel: Jaringan Sosial Online pikeun Anjeun sareng Usaha anjeun.

Isukna bakal dimimitian ku: Kunaon jaringan sosial mangrupikeun bentuk komunikasi anu kuat pikeun bisnis sareng jaringan sosial mana anu paling cocog pikeun bisnis sareng tujuan anjeun ditepikeun ku Sarah "Intan”Robbins.

  • Kaamanan sareng Kaamanan - Naon tingkat kaamanan sareng kaamanan anjeun dina jaringan sosial?
  • Ngajaga Merek anjeun - Kumaha anjeun ngajaga mérek anjeun dina jaringan sosial? Kumaha anjeun pulisi?
  • Jaringan Sosial Internal - Kumaha cara ngagunakeun jaringan sosial pikeun nyieun paguneman di antara pagawé internal anjeun?
  • Pangaruh Online - Kumaha ngukur pangaruh pamasaran kana komunitas online sareng naon anu tiasa dipasihan terang ka anjeun?
  • Jaringan Sosial sareng Média sanés - Kumaha anjeun ngagabungkeun jaringan sosial sareng média sosial sanés?
  • Tangan dina Sesi - Nyiptakeun jaringan sosial anjeun nyalira kalayan dibantosan ku staf MediaSauce.

Dinten bakal ditutup ku sawala panel, Ngajagi Reputasi Anjeun Online. Upami anjeun hoyong ngadaptar, pangsaéna kéngingkeun bungkus anjeun!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.